Handdoeken bedrukken

’s Ochtends uit bed rollen en dan gelijk onder de douche stappen is een prima manier om lekker wakker te worden. Wie dan na het douchen een heerlijk grote, zachte handdoek om zich heen kan slaan, zal de dag zeker goed beginnen. Ook op een koude winterdag is het fijn om lekker op te warmen met een douche en je vervolgens in een warme handdoek te wikkelen. Bij Stravers Promotions laat je handdoeken bedrukken met jouw logo of bedrijfsnaam. Op deze manier laat je zien dat je geeft om het welzijn van je relaties, klanten of collega's.

Artikelen 1-12 van 29

Handdoeken bedrukken met logo

Het is misschien niet het eerste product dat in je opkomt als je op zoek gaat naar een leuk cadeau, promotiemateriaal of een relatiegeschenk. Toch zijn juist handdoeken hiervoor zeer geschikt. Een handdoek wordt dagelijks gebruikt, is simpel, goedkoop en vooral erg origineel, mits bedrukt met jouw logo of tekst. 

Handdoeken bedrukken als relatiegeschenk

Een handdoekenset met mooie gasthanddoekjes en washandjes in het kerstpakket van je werknemers, of juist een heerlijk grote badhanddoek als de zomer voor de deur staat. Met handdoeken kun je meer kanten op dan je in eerste instantie zou denken. In alle gevallen kun je een boodschap op handdoeken bedrukken of borduren en daarmee zal je bedrijf zeker een goede indruk achter laten.

Bedrijven in de sportsector kunnen met deze artikelen ook zeker hun voordeel halen. Handdoeken zijn dan een eenvoudig maar vooral handig cadeau voor klanten. Als je op zoek bent naar promotiemateriaal voor op een beurs, is de microfiber handdoek een goede keuze. Deze handdoekjes zijn klein en ideaal om na het sporten te gebruiken. Kortom: met een handdoek als cadeau, zul je jouw collega’s, klanten en relaties zeker een plezier doen.

Wanneer je nog vragen hebt over handdoeken bedrukken kun je altijd terecht bij onze specialisten. Zij helpen je tijdens kantooruren graag verder.

Laden...