Caps bedrukken

De cap, ook wel pet genoemd, werd vroeger gebruikt als praktische hoofdbedekking. Voornamelijk arbeiders en boeren droegen caps wat vaak onderdeel was van de klederdracht. Vanaf 1990 werden caps populair onder jongeren. Tegenwoordig is een cap als accessoire niet meer weg te denken. Een cap is tijdloos. Mannen, vrouwen en kinderen dragen caps. Caps zijn belangrijke accessoires en kunnen dagelijks gedragen worden, zowel in de winter als zomer. Veel jongeren kiezen voor een pet van een bepaald merk, met een bepaald logo of krachtige tekst. Caps worden ook veel gedragen door sportteams, bijvoorbeeld door de bekende Formule 1 coureurs.

Zet petten in als bedrijfskleding. Veel bedrijven bieden een leveringsservice aan. Denk bijvoorbeeld aan een pizzeria die pizza’s bezorgt, een bezorgrestaurant of een pakketbezorger. Breid je bedrijfskleding uit met caps. De koerier met pet zal onderweg gezien worden door veel mensen. Door de populariteit van de cap is hij niet beperkt tot bepaalde beroepsgroepen. Laat caps en petten bedrukken met logo, bedrijfsnaam of slogan.

Wil je caps laten bedrukken maar heb je vragen? Laat het ons weten en neem contact op. Wij voorzien je graag van persoonlijk advies. Stuur een e-mail of bel naar 0315-632515.

 

Oplopende volgorde

Artikelen 1-12 of 61

 1. Beoordeling:
  80%
  Afstudeerhoed Graduate
  Vanaf € 2,94 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 1,79
  Bij 500 stuks
 2. Zonnehoed
  Vanaf € 1,19 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,99
  Bij 2500 stuks
 3. Cap katoen
  Vanaf € 2,14 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,33
  Bij 1000 stuks
 4. Beoordeling:
  100%
  Pet Reko
  Vanaf € 1,16 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,93
  Bij 2500 stuks
 5. Pet Bayon
  Vanaf € 2,20 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,75
  Bij 1000 stuks
 6. Katoenen cap
  Vanaf € 1,38 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,14
  Bij 1000 stuks
 7. Kinder Pet Modiak
  Vanaf € 1,18 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,97
  Bij 2500 stuks
 8. Hippe hoed
  Vanaf € 0,97 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,77
  Bij 2500 stuks
 9. Pet Kisse
  Vanaf € 2,23 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,77
  Bij 1000 stuks
 10. Pet Krox
  Vanaf € 1,18 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,95
  Bij 2500 stuks
 11. Polyester bandana
  Vanaf € 0,43 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,34
  Bij 5000 stuks
 12. Pet Zodak
  Vanaf € 2,12 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,32
  Bij 1000 stuks

Artikelen 1-12 of 61

Caps ter promotie

Laat caps bedrukken met een naam, logo of tekst en creëer zo een echte promo cap. Gepersonaliseerde petten kunnen ingezet worden als promotiemateriaal. Iedereen die je aanspreekt kijkt automatisch naar je gezicht en dus ook naar je pet. Een pet met een opvallend logo wordt direct herkend. Ook een bedrukking met naam of krachtige tekst wordt in één oogopslag gezien. Met de inzet van bedrukte caps bereik je een grote doelgroep. Petten met opdruk zijn populaire relatiegeschenken.

Een cap die ideaal is om te borduren is de brushed twill cap. Het is een katoenen pet met een stevige klep en verstelbare zilveren sluiting. De verstevigde voorzijde is geschikt voor borduringen. De minimale afname is 50 stuks. Liever een kleine oplage petten met logo bestellen? In overleg kunnen we je een aangepaste prijsopgave toesturen. Petten zijn ideaal om te combineren met bedrukte kleding. Met T-shirts, softshell jassen of sportkleding in combinatie met petten trek je de aandacht van mensen.

Ook onze truckers baseball cap, de army cap, de panel sandwich cap of de snapback caps kunnen bedrukt of geborduurd worden. Wil je reclame maken maar heb je geen groot budget? Kies dan voor een cap met bedrukking. Ondanks de kleine investering zullen de bedrukte petten veel aandacht krijgen. Hoe meer relaties jouw pet met opdruk dragen, hoe sneller de naamsbekendheid groeit. Laat een pet bedrukken met logo en trek potentiële klanten aan.

Gratis digitale drukproef

Voordat we de caps bedrukken, stellen we een gratis digitale drukproef op. Een digitale proefdruk is een schets van het relatiegeschenk met het gekozen logo of de tekst. De digitale drukproef wordt opgesteld door een van onze grafische vormgevers. We sturen je de drukproef per e-mail toe en vragen je om hem te controleren. Na akkoord zullen we de petten bedrukken. Doordat we de petten in eigen drukkerij bedrukken, kunnen wij je verzekeren van een snelle levertijd.

Caps bedrukken of borduren

Caps zijn er in verschillende vormen: de standaard petten, hoedjes, zonnehoedjes, zonnekleppen en kinderpetten. Voor elk doeleinde is er een pet. De standaard petten zien we het vaakst terugkomen. Ze zijn modieus, maar bieden ook de nodige zonbescherming. De baseball cap en de trucker cap zijn populaire items binnen deze categorie. Hoedjes kunnen daarentegen ook breed ingezet worden. De afstudeerhoed, het safari hoedje en de zomerse strohoed mogen niet ontbreken in de kast van je relaties. Zonnehoedjes- en kleppen beschermen je tegen de felle zonnestralen. Vergeet de kinderen van je relaties niet. Laat petjes bedrukken en verras ook de kleineren onder ons.

Zodra je iemand tegenkomt, kijk je als eerste naar zijn gezicht. Een cap valt dus op. Doordat caps vaak in het zicht van andere mensen gedragen worden, is het verspreiden van je naamsbekendheid een fluitje van een cent. Loop maar eens door een drukke winkelstraat en je ziet dat je direct geconfronteerd wordt met verschillende petten, caps en hoedjes. Zonder dat je het direct doorhebt kunnen deze caps met logo doordringen in je onderbewustzijn. Hierdoor verspreid je op subtiele wijze je bedrijfsnaam. Wil je een pet laten bedrukken met een eigen logo of tekst? Onze ervaren drukkers verzekeren je van een mooi eindproduct.

Veel van onze petten en caps kunnen we zowel bedrukken als borduren. Wanneer we petten borduren, zullen we middels naald en garen versieringen aanbrengen op het artikel. Onder versiering verstaan we de naam, logo of tekst van het bedrijf of de organisatie. Een cap borduren we in onze borduurstudio. Het is een duurdere optie dan een pet bedrukken, maar het resultaat mag er dan ook zeker wezen. Een geborduurde cap heeft een luxe uitstraling en veel bedrijven willen dat deze uitstraling geassocieerd wordt met hun bedrijf. Zo kunnen ze het gevoel van luxe en professionaliteit met geborduurde caps overbrengen aan hun relaties. Een borduursel is daarnaast duurzaam: het borduursel vervaagt niet, zelfs na regelmatig wassen. Geborduurde petten zijn duurzame relatiegeschenken.

Contact

Wil je een bedrukte cap als reclamemiddel inzetten maar heb je nog vragen? Neem contact met ons op. Stuur een e-mail of bel naar 0315-632515. Ook voor andere relatiegeschenken zoals tassen en rugzakken, tablet accessoires, activity trackers en vr brillen kan je bij ons terecht. De algemene voorwaarden vind je op onze website.