Zonnekleppen bedrukken

De zon is zowel geliefd als gehaat. Natuurlijk verlangt iedereen na een koude winter naar de heerlijke warme lente en zomer. Niets is er fijner dan op de eerste zonnige dag zonder jas naar buiten te kunnen. Hoewel de warmte van de zon op de meeste mensen een positieve uitwerking heeft, kunnen de felle zonnestralen ook nadelen hebben. Denk aan fel licht dat in de ogen schijnt, zeer onprettig tijdens het autorijden bijvoorbeeld. Ook verbranden door de zon is erg vervelend en kan pijnlijk zijn.

Oplopende volgorde

4 artikelen

 1. Polyester bandana
  Vanaf € 0,43 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,34
  Bij 5000 stuks
 2. Bandana Goro
  Vanaf € 1,18 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,97
  Bij 2500 stuks
 3. Zonneklep Marbella
  Vanaf € 2,13 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,69
  Bij 1000 stuks
 4. Bandana Daria
  Vanaf € 0,92 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,73
  Bij 2500 stuks

4 artikelen

Zonnekleppen bedrukken met logo

Gelukkig zijn er voldoende producten om ons te beschermen tegen de zon die er tegelijkertijd voor zorgen dat we ervan kunnen genieten. Zonnebrand en een zonnebril hebben de meeste mensen dan ook wel in de kast liggen. Een zonneklep waarschijnlijk niet. Een uitstekende kans voor je bedrijf om hier jouw slag uit te slaan! Laat daarom zonnekleppen bedrukken met jouw logo of tekst en verras je relaties, klanten of collega's.

Zonnekleppen bedrukken als promotiemateriaal

Een zonneklep is een leuk geschenk voor je relaties, maar ook zeer geschikt als promotiemateriaal. Bij Stravers Promotions is er keuze uit verschillende soorten zonnekleppen in leuke en opvallende kleuren. 

Je kunt zonnekleppen bedrukken met je bedrijfslogo om de naamsbekendheid te vergroten. Maar ook met een treffende reclameslogan zal je succes hebben. De zonnekleppen zijn niet al te groot, waardoor ze de perfecte maat hebben om uit te delen als promotiemateriaal. Door het formaat kan het product door de ontvangers gemakkelijk meegenomen worden, wat er voor zal zorgen dat de zonnekleppen daadwerkelijk gebruikt gaan worden.

Zonnekleppen bedrukken als bedrijfskleding

Wellicht wordt er in jouw bedrijf gebruik gemaakt van bedrijfskleding. Een zonneklep kan daar een goede aanvulling op zijn als het personeel vaak buiten werkt. Het is voordelig voor het personeel omdat ze worden beschermd tegen de zon. Gelijktijdig wordt er op deze manier reclame gemaakt voor het bedrijf. Wil je meer weten over zonnekleppen bedrukken neem dan contact op met onze klantenservice.