Zonnehoedjes bedrukken

Je hoeft geen paard te rijden en een pistool op zak te hebben om een hoed te mogen dragen. Hoeden zijn juist van deze tijd en de verschillende modellen die Stravers Promotions aanbiedt zijn ook nog eens erg modieus te noemen. De meeste hoeden zijn leverbaar in meerdere kleuren en alle zonnehoedjes bedrukken wij met jouw bedrijfsnaam en logo.

11 artikelen

11 artikelen

Zonnehoedjes bedrukken met logo

Een van onze best verkochte zonnehoeden is de Hippe Hoed. Juist, een hoed beschermt natuurlijk tegen de zon. Maar we hebben ook hoeden in ons assortiment die, mocht het een keer regenen, bescherming bieden tegen het verraderlijke natte weer. En naast onze uniseks modellen zijn er ook hoeden speciaal voor de vrouw. Elegant, chique, gedistingeerd… Noem het zoals je wilt. Je bent bij aanschaf verzekerd van een superieure afwerking en met dit als relatiegeschenk geef je iets bijzonders weg. Laat daarom zonnehoedjes bedrukken met je eigen logo bij Stravers.nl.

Zonnehoedjes bedrukken als relatiegeschenk

Een hoed zie je minder vaak dan de cap en dat vindt de hoed niet erg. Integendeel. De zonnehoed is daarmee een blikvanger. Zonnehoedjes bedrukken wij met logo en bedrijfsnaam.

De hoed is een blikvanger en je geniet van dat voordeel wanneer je er voor kiest om zonnehoedjes te bedrukken met een boodschap, doorgaans jouw logo en bedrijfsnaam. Of het nu de uitzonderlijke opvouwbare hoed is of de Bob zonnehoed met bevestigingskoord, je valt gegarandeerd positief op. Kijk eens naar het aanbod zonnehoedjes en onthoud dat ze in vele denkbare kleurencombinaties leverbaar zijn, bedrukt en van hoge kwaliteit. Laat je relaties en bedrijf opvallen, geef ze een zonnehoed.

Laden...

Laden...