Hoedjes bedrukken

Hoedjes zijn vooral populair in de zomermaanden. Ze beschermen je tegen de zon en zorgen voor verkoeling. Maar niet alleen in de zomer kunnen hoedjes gedragen worden. Denk bijvoorbeeld aan het afstuderen, met een graduation cap kan iedereen zien dat je geslaagd bent. Ook bieden wij safari hoedjes aan. Safari hoedjes zijn een musthave wanneer je een verre reis gaat maken of wanneer je veel buiten bent. Er zijn dus genoeg momenten om een hoedje te dragen. Hoedjes zijn ideaal om te laten bedrukken. Doordat ze op ooghoogte gezien worden, vallen ze direct op. Heb je vragen omtrent hoedjes bedrukken? Neem dan contact met ons op. Stuur ons een e-mail of bel ons op 0315-632515.

Oplopende volgorde

1 artikel

 1. Beoordeling:
  80%
  Afstudeerhoed Graduate
  Vanaf € 2,99 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 1,83
  Bij 500 stuks

1 artikel

Hoedjes bedrukken met logo

Hoedjes vallen op! Hierdoor zijn ze geschikt om te laten bedrukken. Gaan je relaties een verre reis maken en wil je ze op een originele manier bedanken? Geef ze dan bedrukte hoedjes. Ook als school kun je reclame maken met afstudeerhoedjes. Zorg dat alle afstudeerhoedjes bedrukt zijn met logo, naam of tekst zodat ze tijdens de diploma-uitreiking echte eyecatchers zijn. Je denkt bij een relatiegeschenk misschien niet direct aan hoedjes, maar het is een origineel relatiegeschenk die zorgt voor naamsbekendheid. Gaan je relaties binnenkort genieten van hun welverdiende vakantie en wil je ze een prettige vakantie toewensen, dan is de strohoed Boogie een leuk relatiegeschenk. De minimale afname van dit product is 100 stuks. Hoedjes bedrukken in kleine oplage? Ook dat kan bij ons. Wanneer het aantal onder het minimum te bestellen aantal van 100 stuks ligt, is de prijs op aanvraag. Je kan de prijs aanvragen en wij sturen je zo snel mogelijk een offerte.

Hoe bedrukken we hoedjes?

De band van hoedjes wordt vaak bedrukt met logo of tekst. Als het hoedje geen band bevat, zoals bijvoorbeeld de afstudeerhoed dan bedrukken we rechtstreeks op de hoed. Dit doen we middels transferdruk of full color. Bij hoedjes is de opdruk meestal op aanvraag. Wij sturen je dan een offerte met de drukmogelijkheden en prijzen. Wij vragen je om het gewenste logo aan te leveren, zodat wij een gratis digitale drukproef kunnen opstellen. Na akkoord van jouw kant, gaan wij over op hoedjes bedrukken. Wil je je relaties een comfortabele reis bezorgen en naast bedrukte hoedjes ze ook op een andere manier verrassen? Dan kan je ook reissets als relatiegeschenk inzetten. Reissets zijn ideaal om te laten bedrukken met logo, naam of tekst. Reissets zijn mobiel doordat ze overal mee naar toe worden genomen. Hierdoor wordt de bedrukking door veel mensen gezien, zowel in binnen- als buitenland. Naast dat je je relaties een onbezorgde reis bezorgd, wordt de naamsbekendheid ook in snel tempo vergroot.

Vragen?

Heb je nog vragen omtrent hoedjes bedrukken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag en vinden persoonlijk contact belangrijk. Je kan contact met ons opnemen via mail of bel ons op 0315-632515. Ook kan je alvast de algemene voorwaarden van Stravers doorlezen.