Petten bedrukken

Een pet is een tijdloos modeaccessoire dat eigenlijk in geen enkele kledingkast zou mogen ontbreken. Naast het feit dat petten hip zijn en bij veel verschillende outfits passen, hebben ze ook een praktische functie: ze zorgen op zinderende zomerdagen voor een goede bescherming tegen de zon. Daarnaast fungeren petten prima als promotiemateriaal, laat petten bedrukken met logo of tekst. Tijdens hittegolven en op stranduitjes zou een pet daarom standaard moeten worden meegenomen.

Oplopende volgorde

50 resultaten

Pagina

50 resultaten

Pagina

Petten bedrukken met logo

Wil je je dierbare zakenrelaties verblijden met een nuttig cadeau dat zij regelmatig kunnen gebruiken? Doe hen dan een leuke pet cadeau. Omdat een pet goed van pas komt in het dagelijks leven, is dit geschenk uitermate geschikt om te laten bedrukken met je bedrijfsnaam of logo. De bedrukking zorgt ervoor dat je pet méér is dan een relatiegeschenk waarmee je de band met jouw zakelijke contacten verstevigt. Als het bedrijfslogo prijkt op de pet van je keuze, is het cadeau tevens een promotiemiddel dat de naamsbekendheid kan vergroten. Immers, je relaties zullen de pet dragen op vele publieke plaatsen, waardoor de bedrukking onder een groot publiek zal opvallen. Laat daarom direct petten bedrukken met logo en geniet direct van deze hogere naamsbekendheid.

Petten bedrukken als relatiegeschenk

Denk je dat deze vorm van reclame in de gekozen marketingstrategie past? Neem dan eens een kijkje in het brede assortiment van Stravers Relatiegeschenken. Het grote aanbod aan petten biedt voor ieder wat wils. Als je op zoek gaat naar een pet voor je relaties is het verstandig om rekening te houden met de vorm en kleur van het logo waarmee je de pet wilt laten bedrukken. Zo kun je ervoor zorgen dat het geschenk en de bedrukking één geheel vormen. De meest verkocht petten in ons assortiment zijn:

Besluit je voor een pet van Stravers Relatiegeschenken te gaan, dan kun je rekenen op een prima afhandeling van de bestelling en een goede service. Binnenkort paraderen jouw relaties met jóuw bedrukte pet door de stad en langs de zee! Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie over petten bedrukken.