Kinderpetten bedrukken

Relatiegeschenken worden het hele jaar door gegeven. En heb je eigenlijk al nagedacht over de geschenken die je wilt geven? Denk daarbij vooral ook aan de kinderen van je relaties. Als de liefde van de man door de maag gaat, gaat de liefde van de ouder door de lach op het gezicht van hun kind. Kinderen blij, ouders blij. En welk bedrijf wil niet bekend staan als attent en kindvriendelijk?

Bij Stravers bedrukken we kinderpetten met naam, logo of tekst. Wil je meer informatie over kinderpetjes bedrukken neem dan vrijblijvend contact op met onze specialisten. Stuur een e-mail of bel naar 0315-632515.

2 artikelen

2 artikelen

Kinderpetten bedrukken met logo

Een leuk en origineel relatiegeschenk is een kinderpet. Kinderpetten kan je laten bedrukken met een persoonlijke opdruk. Bedrukte petten zijn eyecatchers. Hebben je relaties kinderen en wil je ze verrassen? Kies dan voor kinderpetten met opdruk. Kinderen zijn dol op cadeaus en zullen dan ook ontzettend blij zijn met bedrukt textiel zoals kinderpetten. Kinderen komen overal; op school, buiten, bij sportverenigingen, thuis bij vriendjes etc. Bedrukte kinderpetten met logo van jouw bedrijf of organisatie vallen op. Ze komen overal waardoor jouw naam niet snel vergeten zal worden. Laat kinderpetten bedrukken met logo of tekst en zet deze promotieartikelen in om een grote doelgroep aan te spreken. Al onze kinderpetten hebben een goede kwaliteit.

De kinderpet Sporty is een promo cap. De kinderpet is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Deze originele kinder trucker cap is te bedrukken naar wens, met bijvoorbeeld een kleuren bedrukking. De kinderpet is geproduceerd uit katoen en heeft een klittenbandsluiting. Kinderen kunnen hierdoor de pet verstellen waardoor ze er lang plezier van hebben. Deze duurzame relatiegeschenken kunnen voorzien worden van een kleur opdruk. De minimale afname is 100 stuks. Liever een kleine oplage bedrukte kinderpetten bestellen? Dit kan overlegd worden met een medewerker van ons team. Kies voor de optie ‘offerte aanvraag’ en wij zullen je een aangepaste prijsopgave toesturen.

Gratis digitale drukproef

Wil je een pet bedrukken met logo? Voordat we petten en caps laten bedrukken, zullen we een gratis digitale drukproef opstellen. Een digitale drukproef is een voorstel die wordt opgesteld door één van onze grafische vormgevers. Op de drukproef wordt de kinderpet met logo of tekst afgebeeld. Op deze manier kan je zien hoe en waar het logo wordt bedrukt. Wil je na het zien van de digitale drukproef iets aanpassen? Laat het ons dan weten en wij zullen de aanpassingen verwerken in de drukproef. Nadat je akkoord bent gegaan met de drukproef, zullen we de kinderpetten bedrukken. Bedrukte kinderpetten zijn snel geleverd aangezien wij snelle levertijden hanteren.

Kinderpetten borduren of laten bedrukken?

Het is belangrijk om de zakenrelaties die je opgebouwd hebt te onderhouden en ervoor te zorgen dat ze jou en het bedrijf niet snel zullen vergeten. Het kiezen van een goed relatiegeschenk is een lastig iets. Het moet bij jou én het bedrijf passen, maar ook aansluiten bij de wensen van de relaties. Op de website van Stravers vind je dus zeer uiteenlopende geschenken. Eén van die originele relatiegeschenken in de categorie ‘kleding’ is de kinderpet.

Met relatiegeschenken voor kinderen laat je aan jouw relaties zien dat je niet alleen aan hen, maar ook aan hun kinderen denkt. Laat kinderpetten bedrukken met logo, het is origineel en men verwacht het niet, wat het nog leuker maakt. Zo zullen ze namelijk niet snel vergeten welk relatiegeschenk ze dit jaar van je hebben gehad. Helemaal niet als je de caps ook nog laat bedrukken met de naam van het bedrijf. Gepersonaliseerde petten van Stravers zijn gemaakt van een hoge kwaliteit katoen en gemakkelijk te bedrukken, waardoor het totaalplaatje er goed uit zal zien en lang mee zal gaan. Er zijn veel verschillende kleuren beschikbaar, dus er is voor elk wat wils.

Kinderpetten bedrukken of borduren we. Wij beschikken over een eigen drukkerij en een borduurstudio. Kinderpetten kunnen bedrukt worden middels een transfer of via een zeefdruk. Tijdens het borduren wordt door middel van draad en naald het logo direct op de pet geborduurd. Borduren is kwalitatief beter dan bedrukken. Dit komt door de materialen en de methode die gebruikt worden. Een borduring zal nooit van textiel afgaan, waardoor een borduring duurzaam is. Wanneer het logo of de tekst bestaat uit kleine letters en fijne lijnen zullen wij de kinderpetten bedrukken in plaats van borduren. De methode bedrukken is gedetailleerder dan borduren.

Om ervoor te zorgen dat kinderen hun petten niet kwijtraken, kunnen er ook gepersonaliseerde tassen en rugzakken ingezet worden. Denk bijvoorbeeld aan een kinderrugtas of een kinderdraagtas. Tassen en rugzakken kunnen bedrukt worden met logo of tekst, zodat je naamsbekendheid op een snelle manier vergroot.

Vragen?

Heb je vragen over kinderpetten bedrukken, de levering of onze algemene voorwaarden? Wij voorzien onze klanten graag van persoonlijk advies. Je kan ons een e-mail sturen of bel naar 0315-632515.

Laden...