Metalen sleutelhangers bedrukken

Als er nu één ding is waar een mens echt niet zonder kan, is het de huissleutel. Ook al vertrek je van huis zonder jas, tas of portemonnee,  zonder sleutelbos gaat het niet! En overal waar de sleutelbos is, is ook de sleutelhanger. Blijf in beeld bij je zakelijke relaties en laat metalen sleutelhangers bedrukken met logo of bedrijfsnaam.

Artikelen 1-12 van 41

Metalen sleutelhangers bedrukken met logo

Kijk eens rond in de collectie van Stravers Promotions en bestel één van de origineel vormgegeven metalen sleutelhangers. Ons aanbod blinkt uit in keuzemogelijkheden: meer dan 60 verschillende modellen sleutelhangers liggen op jou te wachten. Zelfs het meest luxe exemplaar, verchroomd en in een passende geschenkverpakking, kost je nog geen vijf euro per stuk!

Ruim assortiment metalen sleutelhangers

De mogelijkheden en varianten zijn eindeloos: sleutelhangers met een voetbalthema voor sportieve bedrijven. Of in de vorm van een varkentje als knipoog naar het spaarvarken. En er is ook meer dan genoeg keuze in de categorie "origineel en functioneel". Denk bijvoorbeeld aan de sleutelhanger met mini-heupflacon of die met een mini-pillendoosje.

Sommige van onze metalen sleutelhangers hebben zelfs emotionele waarde, zoals bijvoorbeeld de sleutelhanger met een klein fotoboekje waarin je relatie portretten van zijn of haar dierbaren kan opbergen. Om elke dag even een snelle blik op te werpen en zo herinnerd te worden aan het thuisfront.

Metalen sleutelhangers bedrukken voor relaties

En het blijft de waarheid: het beste relatiegeschenk is een bedrukt relatiegeschenk. Dankzij een logo wordt je relatie elke keer weer herinnerd aan jouw bedrijf. Kies voor Stravers Promotions om verzekerd te zijn van het beste resultaat! Metalen sleutelhangers bedrukken wij in eigen drukkerij. Wij kunnen in onze eigen drukkerij net dat beetje extra doen dat nodig is. Het ideale product om jouw bedrijf te promoten!

Laat nu metalen sleutelhangers bedrukken en ander promotiemateriaal bij Stravers Promotions. Neem contact op met ons verkoopteam op telefoonnummer 0315-632515 of via de website.

Laden...

Laden...