Sleutelhangers bedrukken

Iedereen kent de volgende situatie wel: je moet je sleutel zien te vinden in een overvolle tas. Je zoekt tussen de spullen die bestaan uit een agenda, pennen, portemonnee, telefoon en tablet, usb stick, een rfid antiskimming kaarthouder en ga zo nog maar even door. Hierdoor is het niet altijd even gemakkelijk om je sleutel te vinden. Een sleutelhanger is hiervoor de oplossing. Kies voor één van onze unieke sleutelhangers en laat ze bedrukken met een logo of tekst zodat de gebruiker zijn of haar sleutelbos snel vindt.

Wil je sleutelhangers bestellen en laten bedrukken maar heb je nog een aantal vragen? Wij staan voor je klaar. Neem contact met ons op. Stuur een e-mail of bel naar 0315-632515.

Artikelen 1-12 van 115

 • Sleutelhanger Winkelwagenmunt zilver
  ...
  Bij 5000 stuks Vanaf € 0,52
  Bekijk
 • Sleutelhanger flesopener Budget
  ...
  Bij 5000 stuks Vanaf € 0,14
  Bekijk
 • Drijvende sleutelhanger Boot
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 0,69
  Bekijk
 • Sleutelhanger zaklamp met flesopener
  ...
  Bij 10000 stuks Vanaf € 0,21
  Bekijk
 • Keyfinder anti-lost tracker
  ...
  Bij 500 stuks Vanaf € 3,99
  Bekijk
 • Drijvende sleutelhanger
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 0,31
  Bekijk
 • Drijvende sleutelhanger Kurk
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 0,69
  Bekijk
 • Sleutelhanger puzzelkubus
  ...
  Bij 2400 stuks Vanaf € 2,09
  Bekijk
 • Transparante sleutelhanger
  ...
  Bij 5000 stuks Vanaf € 0,28
  Bekijk
 • Sleutelhanger met rolmaat 1 meter wit
  ...
  Bij 5000 stuks Vanaf € 0,29
  Bekijk
 • Sleutelhanger kompas zwart
  ...
  Bij 5000 stuks Vanaf € 0,25
  Bekijk
 • Metalen sleutelhanger Huis metal
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 0,52
  Bekijk

Breed assortiment sleutelhangers

Iedereen maak je blij met een sleutelhanger. Het is niet alleen een praktisch relatiegeschenk maar ook een echte eyecatcher. Sleutelhangers met foto, sleutelhangers met lampjes, een ronde sleutelhangers of een sleutelhanger in de vorm van een huis, alles is mogelijk. Daarnaast bieden we zelfs de mogelijkheid om een custom made keycover te ontwerpen. De siliconen keycover kan in de door jouw gewenste vorm en kleur ontwikkeld worden. Een custom made keycover is een exclusief relatiegeschenk voor je exclusieve relaties.

Bij Stravers kan je sleutelhaners laten bedrukken naar wens. Laat ze bedrukken met een (bedrijfs-)naam, logo of tekst. Sleutelhangers met bedrukking kunnen zowel als relatiegeschenk als give-away ingezet worden. Promotie sleutelhangers zijn erg gewild omdat ze zeer breed inzetbaar is. Zo heb je sleutelhangers in allerlei soorten, maten, kleuren en vormen. Voor iedere business is er wel een geschikte hanger te vinden. Bedrukte sleutelhangers zijn daarnaast goedkoop en kunnen jouw naamsbekendheid gemakkelijk vergroten.

Een sleutelhanger met flesopener is een geliefd relatiegeschenk. Maar ook de metalen sleutelhanger wordt regelmatig besteld. De sleutelhanger met metalen vierkant is tijdloos en klassiek. We kunnen de sleutelhanger graveren of bedrukken naar wens. De sleutelhanger wordt geleverd in een zwarte geschenkverpakking. De minimale afname van deze luxe sleutelhanger is 100 stuks. Liever een klein oplage bedrukte sleutelhangers bestellen? In overleg kunnen wij je een aangepaste prijsopgave toesturen.

Sleutelhangers als give-away

Bedrukte sleutelhangers doen het goed als give-away. Sta je binnenkort op een beurs? Of organiseer je een evenement of open dag? Deel sleutelhangers uit aan de bezoekers zodat ze aan jouw bedrijf of organisatie herinnerd worden wanneer ze hun sleutels pakken. Laat sleutelhangers bedrukken voor een persoonlijke touch. De gepersonaliseerde sleutelhangers zullen vol enthousiasme ontvangen worden. Een sleutelhanger huis kan door een makelaar ingezet worden als geschenk wanneer zijn klanten een huis hebben gekocht. Met een huisvormige sleutelhanger zullen ze herinnerd worden aan een goede samenwerking en dit komt de naamsbekendheid van de makelaar ten goede.

Sleutelhangers met logo worden dikwijls uitgedeeld bij supermarkten, bruiloften, beurzen en evenementen. Voor de ontvanger is zo'n hanger vaak praktisch en leuk om te krijgen. Ze kunnen namelijk voorzien worden van allerlei bruikbare attributen. De populaire relatiegeschenken vallen op en maken de zoektocht naar je sleutels een stuk leuker en eenvoudiger. Hebben je relaties of werknemers last van stress? Laat ze de stress wegknijpen met onze anti-stress sleutelhangers. Een anti-stress sleutelhanger laten bedrukken en inzetten als relatiegeschenk, geeft aan dat je je bekommert om de gezondheid van je relaties. Ook onze andere anti-stress artikelen helpen je relaties tegen stress of een burn-out.

Gratis digitale drukproef

Voordat we sleutelhangers bedrukken, stellen we eerst een gratis digitale drukproef op. Een digitale drukproef is een schets van het relatiegeschenk met logo. Op deze manier kan je vooraf zien hoe en waar wij het logo bedrukken. Wij vragen je om de drukproef te controleren, zodat we na jouw akkoord de sleutelhangers kunnen bedrukken. De sleutelhangers bedrukken we in eigen drukkerij waardoor de kwaliteit is gewaarborgd. Wij hanteren snelle levertijden.

Contact

Heb je vragen of hulp nodig tijdens het bestellen van sleutelhangers? Wij helpen je graag. Stuur een e-mail of bel naar 0315-632515. De algemene voorwaarden vind je op onze website.

Laden...

Laden...