Sleutelhanger flesopener bedrukken

Bier wordt overal en op (bijna) ieder tijdstip gedronken. Er is ook bijna altijd wel een reden te bedenken om bier te drinken: de zon schijnt bijvoorbeeld, of het is buiten juist koud, er is hard gewerkt, het is vakantie, er is een interessante voetbalwedstrijd (en dat kijkt nu eenmaal het beste met een biertje erbij), er zijn vrienden op bezoek, er staat een film op of de drang naar bier is gewoon zomaar aan komen waaien.

11 artikelen

11 artikelen

Sleutelhangers flesopener bedrukken met logo

Alhoewel veel mensen bier uit de tap erg waarderen, wordt thuis nog gewoon bier uit de fles gedronken. Er zijn veel manieren te bedenken om dit flesje te openen, maar de gemakkelijkste en meest gebruikte is natuurlijk de flesopener. De flesopener is er speciaal voor ontworpen om bier- en andere flesjes te openen. Met behulp van een flesopener zijn de drankjes dan ook in een fractie van een seconde open en klaar om gedronken te worden. Zorg ervoor dat jij zichtbaar bent tijdens alle bovenstaande redenen en laat sleutelhangers flesopener bedrukken met logo of bedrijfsnaam.

Sleutelhangers flesopener bedrukken voor relaties

Dat het handig is om altijd zo’n flesopener bij de hand te hebben spreekt voor zich. Soms wil je je drankje in het park nuttigen in plaats van thuis op de bank, of zit je in de tuin of bij vrienden. Dan is het fijn als je je flesopener bij de hand hebt. En omdat je jouw sleutelbos altijd in je jas- of broekzak zult dragen is het ideaal om je flesopener aan je sleutelhanger vast te maken. Wij beschikken over een zeer ruim assortiment sleutelhangers met flesopener.

Onze sleutelhangers flesopeners zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en verschillende kleuren. Laat sleutelhangers flesopeners bedrukken met jouw logo in onze moderne drukkerij. Juist omdat ze aan ieders sleutelbos zullen hangen, wordt het logo dus vaak gezien. Ook is dit een relatiegeschenk wat mensen echt kunnen gebruiken. Op beurzen zal je zeker de aandacht trekken door deze leuke gadgets op tafel uit te stallen. Heb je nog vragen over sleutelhangers flesopener bedrukken? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Laden...