Sleutelhangers met lampje bedrukken

Zonder verlichting op de fiets ben je in het donker niet goed zichtbaar en is de kans groot dat je een ongeluk krijgt. Het is dus heel belangrijk om goede verlichting te hebben, maar helaas komt het maar al te vaak voor dat je onverwachts zonder licht komt te zitten. Batterijen die leeg raken, een verloren achterlicht, een voorlicht dat het plotseling begeeft. Op zo’n moment is het fijn om een sleutelhanger met lampje te hebben. Met een sleutelhanger met lampje heb je altijd en overal een lichtje bij de hand. Laat daarom sleutelhangers met lampje bedrukken met logo of bedrijfsnaam.

7 artikelen

 • Sleutelhanger zaklamp met flesopener
  ...
  Bij 10000 stuks Vanaf € 0,21
  Bekijk
 • Platte sleutelhanger met LED
  ...
  Bij 5000 stuks Vanaf € 0,34
  Bekijk
 • Sleutelhanger lampje LED
  ...
  Bij 5000 stuks Vanaf € 0,44
  Bekijk
 • Aluminium zaklamp met opener
  ...
  Bij 1000 stuks Vanaf € 1,20
  Bekijk
 • Sleutelhanger Handje
  ...
  Bij 5000 stuks Vanaf € 0,42
  Bekijk
 • Kunststof fietslampje 4 LEDs
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 1,00
  Bekijk
 • Zaklamp pop light
  ...
  Bij 1000 stuks Vanaf € 2,00
  Bekijk

7 artikelen

Sleutelhangers met lampje bedrukken met logo

Stravers Promotions heeft een zeer groot assortiment aan sleutelhangers met lampjes. In ons assortiment vind je vele eenvoudige en bovenal voordelige LED lampjes die in vele kleuren verkrijgbaar zijn. Ook hebben wij veel bijzondere sleutelhangers in grappige vormen zoals de sleutelhanger gloeilamp, de sleutelhanger met mood lamp en de sleutelhanger in hartjesvorm. Voor degenen die op zoek zijn naar een duurzaam en handig premium zijn er sleutelhangers op zonne-energie. Met een sleutelhanger op zonne-energie als premium is het duidelijk dat jouw bedrijf belang hecht aan duurzaamheid, kwaliteit en veiligheid. Sleutelhangers met lampje bedrukken wij in onze eigen moderne drukkerij.

Sleutelhangers met lampje bedrukken als relatiegeschenk

Al onze sleutelhangers met lampje bedrukken wij met een opdruk naar keuze. Zo kun je bijvoorbeeld jouw bedrijfsnaam, logo of reclameleus laten drukken. Onze bedrukte sleutelhangers met lampje zijn scherp geprijsd en van de hoogste kwaliteit. Sleutelhangers met lampje bedrukken met logo is het ideale premium: voordelig, bruikbaar, gemakkelijk uit te delen en nog gemakkelijker om mee te nemen!

Promoot je bedrijf met bedrukte sleutelhangers met lampje van Stravers Promotions. Met sleutelhangers als premium zal je bedrijfsnaam op elke sleutelbos te zien zijn. Wij leveren snel en met uitstekende service. Plaats vandaag nog je bestelling of vraag eerst een vrijblijvende offerte aan. Voor meer informatie over sleutelhangers met lampje bedrukken kun je terecht bij onze klantenservice: 0315 - 632 515

Laden...