Sleutelhangers gereedschap bedrukken

Met een sleutelhanger kun je jouw sleutelbos uniek maken. Aan de sleutelhangers kun je je sleutelbos altijd en overal herkennen. Er bestaan ontelbaar veel verschillende soorten sleutelhangers. Sleutelhangers kunnen een souvenir zijn van een mooie vakantie, een cadeau, een herinnering aan een dierbare of een premium. Ze kunnen grappig zijn, ontroerend, mooi of praktisch. In het geval van een premium laat je sleutelhangers gereedschap bedrukken met logo of tekst. Stravers Promotions heeft een breed assortiment aan praktische sleutelhangers die ideaal zijn als premium voor elk bedrijf.

Oplopende volgorde

5 artikelen

 1. Sleutelhanger waterpas
  Vanaf € 0,43 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,34
  Bij 5000 stuks
 2. Stanleymes met sleutelhanger Mere
  Vanaf € 0,20 p/st bij 500 stuks
  Vanaf € 0,13
  Bij 10000 stuks
 3. Sleutelhanger rolbandmaat home
  Vanaf € 0,66 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,52
  Bij 5000 stuks
 4. Sleutelhanger rolmaat
  Vanaf € 0,52 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,41
  Bij 5000 stuks
 5. Beoordeling:
  100%
  Sleutelhanger Duim
  Vanaf € 0,46 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,33
  Bij 5000 stuks

5 artikelen

Sleutelhangers gereedschap bedrukken met logo

In het assortiment van Stravers Promotions vind je vele verschillende soorten sleutelhangers, verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen. Zoals bijvoorbeeld de waterpassleutelhanger, de sleutelhanger met schroevendraaierset, de sleutelhanger met zakmes of de sleutelhanger met rolbandmaat. Die laatste is in vele verrassende uitvoeringen verkrijgbaar. Met een sleutelhanger met rolbandmaat heb je altijd een meetlint bij de hand. Naast sleutelhangers gereedschap bedrukken wij ook:

Bedruk sleutelhangers gereedschap voor relaties

Zoals je van ons gewend bent kunnen we sleutelhangers gereedschap bedrukken met logo of tekst in onze professionele en duurzame drukkerij. Een sleutelhanger met daarop jouw bedrijfsnaam en/of logo is een uitstekende manier om je bedrijf of organisatie te promoten. De sleutelhanger gereedschap is een perfect weggevertje op beurzen en andere evenementen. Een sleutelhanger is klein en licht en daarom makkelijk mee te nemen. Ook zijn ze voor elke doelgroep geschikt. Daarnaast zijn ze zeer voordelig en dus aantrekkelijk om in grote partijen in te kopen.

Vergroot je naamsbekendheid door sleutelhangers gereedschap te bedrukken bij Stravers Promotions. Een praktische sleutelhanger is een leuk en nuttig premium dat bij iedereen in de smaak zal vallen. Wij bieden de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs. Wij leveren snel en voordelig. Bestel vandaag nog of vraag eerst een vrijblijvende offerte aan. Of als je nog vragen hebt over sleutelhangers gereedschap bedrukken dan helpen we je graag verder: 0315 - 632 515.