Drijvende sleutelhangers bedrukken

Een sleutelhanger is zeer handig, maar zorgt voor problemen wanneer hij in het water valt en daarmee al je sleutels naar de bodem trekt. In zulke gevallen ben je direct al je sleutels kwijt, en het kost natuurlijk veel tijd om ze te vervangen. Een drijvende sleutelhanger is daarom een betere optie. Want een dergelijke sleutelhanger blijft, zoals de naam reeds impliceert, drijven op het water. Laat drijvende sleutelhangers bedrukken met logo of bedrijfsnaam in onze eigen moderne drukkerij.

4 artikelen

4 artikelen

Drijvende sleutelhangers bedrukken met logo

Heb je wel eens overwogen om een drijvende sleutelhanger weg te geven als relatiegeschenk? Het is een praktisch cadeau dat al je relaties van pas zal komen. Drijvende sleutelhangers bedrukken met logo lenen zich prima als relatiegeschenk. Door de regelmaat waarmee dit cadeau tevoorschijn wordt gehaald, zorgt het voor een herhaalde promotie van je bedrijf. Telkens wanneer je relaties hun drijvende sleutelhanger pakken, zullen zij aan jouw bedrijf herinnerd worden. En denk je eens in hoe dankbaar zij jou zullen zijn als hun sleutelbos in het water valt en blijft drijven.

Drijvende sleutelhangers bedrukken in eigen drukkerij

Bij Stravers Promotions vind je diverse drijvende sleutelhangers die stuk voor stuk geschikt zijn om te bedrukken met een logo of tekst. Drijvende sleutelhangers bedrukken wij in onze eigen moderne drukkerij. Hierdoor kunnen wij scherpe prijzen aanbieden. Door onze ruime voorraad kunnen we tevens erg snel leveren. Kijk maar eens rustig rond in het assortiment. De drijvende sleutelhanger die jouw logo het best doet uitkomen, zit er ongetwijfeld tussen:

Weet je welke drijvende sleutelhanger je relatiegeschenk wordt? Dan kun je de afhandeling van je bestelling met een gerust hart overlaten aan Stravers Promotions. Je kunt namelijk altijd rekenen op een goede kwaliteit van het product en een prima service. Voor vragen over drijvende sleutelhangers bedrukken kun je tijdens kantooruren terecht bij onze specialisten.

Laden...