Sleuteletuis bedrukken

Het sleuteletui is een fraaie variatie op het meest populaire relatiegeschenk dat er bestaat: de sleutelhanger. Zowel sleutelhanger als sleuteletui zijn goedkoop in de aanschaf, makkelijk om weg te geven en ze liggen meestal op een prominente plek om reclame te maken voor jouw bedrijf. Ze zijn voordelig, handig en alomtegenwoordig: kortom, niet te missen onderdelen in je assortiment met promotiemateriaal. Laat daarom sleuteletuis bedrukken met logo of bedrijfsnaam.

Oplopende volgorde

2 artikelen

 1. Lederen sleuteletui
  Vanaf € 1,14 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,92
  Bij 2500 stuks
 2. Leren sleuteletui Phillipa
  Vanaf € 1,19 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,99
  Bij 2500 stuks

2 artikelen

Sleuteletuis bedrukken met logo

Waar de sleutelhanger de basis vormt, is de sleuteletui er als het ware het luxe broertje van. Een sleutelhanger houdt de sleutels alleen bij elkaar, maar het etui vormt ook nog een fraaie beschermlaag om de bos. Zo kun je er zeker van zijn dat de scherpe kartelrand van de sleutels geen schade veroorzaakt aan de binnenkant van de kleding. En omdat het etui gemaakt is van zachte materialen voelt de sleutelbos bijzonder prettig aan in de hand. Laat de volgende sleuteletuis bedrukken:

 • Alcantara sleuteletui
 • Sleuteletui
 • Sleuteletui Home

Sleuteletuis bedrukken als geschenk

De lederen sleuteletuis van Stravers Promotions zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen. Een piekfijn geschenk dat je met gerust hart kan weggeven. Het leer van het etui doet fluweelzacht aan onder de vingers en de degelijke ritssluiting zorgt ervoor dat je zakelijke relatie nog lang plezier heeft van je cadeau. Het etui kan naar wens uitgebreid worden met een dubbele ritssluiting. En natuurlijk zijn er ook volop mogelijkheden om dit geschenk te bedrukken! Wij zijn specialist in sleuteletuis bedrukken en hebben alle kennis en ervaring in huis om jouw bedrijfsnaam of logo precies zo af te beelden zoals jij het wilt.

Bestel vandaag nog sleuteletuis met opdruk of andere bedrukte relatiegeschenken van Stravers Promotions. Ons verkoopteam staat elke werkdag voor je klaar en zorgt voor een supersnelle offerte op maat voor je bedrijf. Daarnaast geven zij alle informatie omtrent sleuteletuis bedrukken. Neem contact op via onze website of bel met telefoonnummer 0315-632515.