Bidons bedrukken

Als bedrijfsleider wil je graag het goede voorbeeld geven. Veel mensen in Nederland (en ook buiten onze grenzen) sporten te weinig. Dit heeft directe invloed op de motivatie van het personeel! Het is inmiddels wel bewezen dat mensen die een actiever leven leiden, door regelmatig te sporten, wandelen of zwemmen, energieker zijn en zich beter kunnen focussen op de dagelijkse werkzaamheden. Wil je als bedrijfsleider je personeel aansporen meer te gaan bewegen? Geef ze dan een bidon bedrukt met logo cadeau! Bidons bedrukken we geheel naar wens met logo.

Artikelen 1-12 van 23

Bidons bedrukken als relatiegeschenk

Een bidon is in de sportwereld onmisbaar en daarmee dan ook hét relatiegeschenk voor de sportievere individuen. Daarnaast is het ook een geweldig promotiemiddel, vanwege de locaties waar deze allemaal te zien zal zijn: de overvolle sportscholen, de groepen wandelaars of de drukke zwembaden. Tijdens het sporten worden de bidons vaak neergezet waardoor de, met jouw logo of bedrijfsnaam bedrukte, bidon al snel vele (onbewuste) blikken zal krijgen. Populaire bidons in ons assortiment zijn:

  • Aluminium bidon
  • Tacx bidon Sport
  • Drinkfles met koelelement

Bidons bedrukken ter promotie

Bidons bedrukken is tijdloos en gaat jarenlang mee. Daarnaast geef je als bedrijfsleider een belangrijke boodschap mee: meer bewegen is essentieel voor ieder mens. Bidons bedrukken kun je combineren met een actief bedrijfsuitje, zoals een speldag in het park of een echte killer workout met het hele team. Laat je betrokkenheid bij de gezondheid van het personeel (of klanten) zien, spoor die personen aan actiever te leven en tegelijkertijd een leuk cadeau te doen. Je zult merken dat het de sfeer op de zaak al snel zal veranderen en er veel meer geconcentreerd te werk wordt gegaan.

Bidons bedrukken in eigen drukkerij

Bidons bedrukken we in onze eigen drukkerij. Omdat we alles in huis hebben kunnen we snel en goedkoop leveren. Je ontvangt van ons altijd een gratis drukproef voordat jouw bidons in bedrukking gaan. Bij goedkeuring van de drukproef (een schets van jouw bidons met logo) starten onze drukkers met jouw bidons bedrukken.

Heb je een keuze kunnen maken uit ons ruime assortiment, bestel dan direct online. Wil je meer weten over bidons bedrukken, neem dan contact op met onze specialisten. Zij vertellen je alles over de materialen en de druktechnieken.

Laden...