Drinkwaren bedrukken

Iedereen heeft vocht nodig om te kunnen leven, daarom zijn drinkwaren altijd een schot in de roos. Koffie, thee of een andere drank uit een originele beker of fles zorgt voor de ultieme smaakervaring. Er zijn verschillende manieren om je drank te nuttigen: uit een glas, beker, fles of een bidon. Keuze genoeg en zo kan je je relaties het drinkwaren geven waar ze het liefst uit drinken.

Wil je drinkwaren laten bedrukken maar heb je nog een aantal vragen? Neem contact met ons op. Stuur een e-mail of bel naar 0315-632515. Wij vinden persoonlijk contact belangrijk.

Oplopende volgorde

Artikelen 1-12 of 190

 1. Drinkfles Louvre
  Vanaf € 5,09 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 3,99
  Bij 500 stuks
 2. Drinkfles Marrakesh
  Vanaf € 1,79 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,39
  Bij 1000 stuks
 3. Luxe drinkfles Sleeve
  Vanaf € 5,19 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 3,99
  Bij 500 stuks
 4. Drinkfles Bestseller 400 ml
  Vanaf € 1,39 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,01
  Bij 1000 stuks
 5. Luxe drinkfles met bamboe dop
  Vanaf € 4,99 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 3,31
  Bij 500 stuks
 6. Aluminium drinkfles met karabijnhaak
  Vanaf € 1,62 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,27
  Bij 1000 stuks
 7. Dubbelwandige fles thermometer
  Vanaf € 7,63 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 5,72
  Bij 250 stuks
 8. Platte bamboe heupfles 175 ml
  Vanaf € 3,49 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 2,67
  Bij 500 stuks
 9. RVS heupfles met bekertjes Skol
  Vanaf € 7,46 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 5,49
  Bij 250 stuks
 10. RVS thermosfles bamboe
  Vanaf € 8,05 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 6,10
  Bij 250 stuks
 11. Beoordeling:
  100%
  Opvouwbare drinkfles
  Vanaf € 0,43 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,28
  Bij 5000 stuks
 12. Beoordeling:
  100%
  Autodrinkbeker met handvat
  Vanaf € 3,39 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 2,19
  Bij 500 stuks

Artikelen 1-12 of 190

Drinkwaren bedrukken met logo

Hebben je relaties standaard een waterflesje in de tas, maar valt hij niet direct op tussen de usb stick, telefoon en tablet, draadloze oplader, activity trackers en eco pennen? Kies dan voor een fles met een opvallende bedrukking. Zo hoeven je relaties niet lang te zoeken wanneer ze dorst hebben. Verras je relaties op een bijzondere manier door drinkwaren als relatiegeschenk in te zetten. Wij adviseren om drinkwaren te laten bedrukken met naam, logo of tekst. Bedrukte drinkwaren geven je de mogelijkheid om je bedrijf positief onder de aandacht te brengen.

De waterfles met fruitfilter is voorzien van een compartiment voor fruit. Laat je relaties zien dat je een gezonde levensstijl belangrijk vindt en zet bedrukte waterflessen in als relatiegeschenk. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. De minimale afname is 25 stuks. Liever een kleine oplage bedrukte drinkbekers bestellen? In overleg kunnen we je een aangepaste prijsopgave toesturen. Kies voor een bedrukking in max. twee kleuren.

Ook opvouwbare waterflesjes, bamboe bekers met siliconen grip, kartonnen bekers en Tacx bidons zijn geschikt als relatiegeschenk. Bedrukt drinkwaar is populair en versterkt het gezonde imago van je bedrijf of organisatie. Bekers, flessen en bidons bedrukken we in eigen drukkerij.

Mokken bedrukken

Mokken vallen ook in de categorie drinkwaren, onder servies. Mokken zijn populaire relatiegeschenken. Met een gepersonaliseerde mok, bedrukt met jouw bedrijfslogo, laat je je waardering blijken. Een bedrukte mok is het ideale drinkwaren om koffie uit te drinken. Bekijk alle producten uit de categorie mokken.

Gratis digitale drukproef

Tijdens sportieve evenementen doen bedrukte bidons het altijd goed en tijdens wandelingen is een waterfles praktisch om bij de hand te hebben. Staan de koude dagen voor de deur? Maak dan gebruik van een koffiebeker vol met heerlijke koffie. Ook worden drinkwaren door restaurants, cafés en hotels dagelijks gebruikt. Drinkwaren zijn het perfecte relatiegeschenk, doordat er dagelijks gedronken wordt: zowel in de vrije tijd als op het werk.

Wil je je naamsbekendheid vergroten? Laat drinkwaren bedrukken. Door het relatief grote drukoppervlak valt jouw logo direct op. Daarnaast komen drinkwaren op meerdere plaatsen waar over het algemeen veel mensen aanwezig zijn. Denk bijvoorbeeld aan sportevenementen waar veelvuldig gebruik wordt gemaakt van bidons. Of op de bouw waar drink- of koffiebekers erg handig zijn voor het meenemen en warm houden van de koffie. Zoals hierboven te lezen is, bedrukken we drinkwaren in tal van vormen en formaten en voor verschillende doeleinden. Wij hebben een breed assortiment aan drinkwaren. Dit betekent dat het perfecte drinkwaren voor jouw klanten, bezoekers of werknemers er altijd bij zit. In de categorie drinkwaren vind je o.a. bidons, drinkbekers, koffiebekers, waterflesjes en shakebekers.

Via onze website kan je een offerte aanvragen. Nadat wij de offerteaanvraag hebben ontvangen, zullen wij een offerte en gratis digitale drukproef opstellen. Een digitale drukproef is een ontwerp van het relatiegeschenk met het gekozen logo. De bedrukking kan bijvoorbeeld bestaan uit een color opdruk. Nadat onze grafische vormgevers de drukproef hebben opgesteld, zullen we hem je toesturen. We vragen je om de drukproef te controleren, zodat we na jouw akkoord de relatiegeschenken kunnen bedrukken. Drinkwaren bedrukken we in eigen drukkerij. Op deze manier kan er op elk moment kwaliteitscontrole uitgevoerd worden. Wij hanteren een snelle levering.

Contact

Heb je vragen over drinkwaren bedrukken of heb je hulp nodig tijdens het bestellen? Laat het ons weten. Wij helpen je graag. Stuur een e-mail of bel naar 0315-632515. Ook als je vragen hebt over andere relatiegeschenken zoals bic aanstekers, thematische pennen, eco tassen, opvouwbare paraplu’s of sticky notes staan we voor je klaar. Onze algemene voorwaarden vind je op de website.