Shakebekers bedrukken

De laatste tijd is het ontzettend belangrijk om op je voeding te letten. Er worden tegenwoordig veel fruit- en eiwitshakes gedronken. Deze dranken kunnen het hele jaar door meegenomen worden in shakebekers. Ook nemen mensen tegenwoordig zelfs salades mee in een shakebeker. Een shakebeker kan je onder andere meenemen voor onderweg, op kantoor of tijdens het sporten. Zo kan je je favoriete shakebeker met drank overal mee naar toe nemen. Veel shakebekers zijn voorzien van een zeefje of een balletje, zodat er geen klonten in de shake komen. Doordat shakebekers op veel plekken komen, zijn ze ideaal om in te zetten als promotiemiddel. Shakebekers bedrukken we met logo of tekst waardoor het opvallende relatiegeschenken worden. Heb je vragen over onze shakebekers? Neem dan contact met ons op. Je kan een e-mail sturen naar [email protected] of ons bellen op 0315-632515.

Oplopende volgorde

4 artikelen

 1. Kunststof eiwit shaker met zeef, 700 ml
  Vanaf € 2,28 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,81
  Bij 1000 stuks
 2. Baseline Plus sportfles met shaker bal 500 ml
  Vanaf € 4,31 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 3,42
  Bij 500 stuks
 3. Baseline Plus sportfles met shaker bal 650 ml
  Vanaf € 4,44 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 3,52
  Bij 500 stuks
 4. H2O Active Bop sportfles met shaker bal 500 ml
  Vanaf € 5,54 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 4,69
  Bij 500 stuks

4 artikelen

Shakebekers bedrukken met logo of tekst

Draag bij aan een gezonde levensstijl van je relaties en verras ze met een origineel relatiegeschenk. Sportscholen kunnen hun leden stimuleren door shakebekers in te zetten. Shakebekers kunnen voor, tijdens en na het sporten gebruikt worden. Maar niet alleen tijdens het sporten gebruiken we shakebekers, ook in onze vrije tijd of tijdens het werken. Ze zijn functioneel en handig om mee te nemen. Wil je op een snelle manier promotie maken met shakebekers? Shakebekers zijn geschikt om uit te delen op beurzen en evenementen. Laat shakebekers bedrukken zodat je naam direct opvalt. Shakebekers bedrukken we in onze eigen drukkerij.

Onze kunststof eiwit shaker met zeef, 700 ml kan gepersonaliseerd worden met naam, logo of tekst. Deze shakebeker bevat een zeef en inhoudsmeter. De minimale afname is 50 stuks. Wil je liever een kleine oplage bestellen dan kan je de prijs aanvragen. Niet alleen jij draagt bij aan de gezondheid van je relaties, ook je relaties waarderen deze populaire relatiegeschenken. Shakebekers bedrukt met logo of tekst: voor een blijvende herinnering.

Ontvang een gratis digitale drukproef

Wil je eerst een voorbeeld zien van je gewenste relatiegeschenk en vervolgens pas bestellen? Dat kan. Voordat wij een drukproef kunnen opstellen, ontvangen we graag je naam, logo of tekst. Een medewerker van onze grafische afdeling gaat aan de slag met het opstellen van de drukproef. Wij sturen je vervolgens de gratis digitale drukproef op. Zo heb je de tijd om erover na te denken en de bedrukking eventueel te laten aanpassen. Na akkoord van jouw kant, gaan wij de shakebekers bedrukken. Wij streven ernaar om de bedrukte shakebekers zo snel mogelijk te leveren.

Ben je als sportschool of sportvereniging op zoek naar meerdere sport gerelateerde relatiegeschenken? Neem dan een kijkje naar onze categorie sporten, waarin verschillende sportartikelen staan. Doordat we een groot aanbod aan relatiegeschenken hebben, zit er altijd wel een passend artikel bij. Al onze relatiegeschenken kunnen bedrukt worden naar wens.

Vragen?

Heb je nog vragen over shakebekers bedrukken? Laat het ons dan weten. Op onze contactpagina vind je ons e-mailadres en het telefoonnummer. Wij vinden persoonlijk contact belangrijk en helpen je graag. Wij doen onze uiterste best om relatiegeschenken naar wens en zo snel mogelijk te leveren.