Koffiebekers bedrukken

Nederlanders drinken graag koffie. Maar is koffie gezond of niet? Uit onderzoek is gebleken dat het drinken van koffie ziektes zoals Alzheimer en sommige vormen van kanker verkleint. Daarnaast zal het ook je geheugenvermogen verbeteren en maakt het je energiek. Koffie is gezond, maar het advies is om niet meer dan vier kopjes per dag te drinken. Voor de mensen die bezig zijn met afvallen, koffie helpt hieraan mee. Cafeïne zorgt namelijk voor een snellere vetverbranding. Om te zorgen dat je elke dag optimaal geniet van je koffie bieden wij koffiebekers aan. Als je veel onderweg bent, is het ideaal om een koffiebeker bij je te hebben. Deze bekers zijn herbruikbaar. Je hoeft geen gebruik meer te maken van plastic bekers die slecht zijn voor het milieu. Met een koffiebeker creëer je een koffie-to-go die warm blijft en die je op elk moment kan drinken. Heb je interesse in koffiebekers, kies dan voor koffiebekers bedrukken bij Stravers.

Oplopende volgorde

Artikelen 1-12 of 29

Pagina
 1. Beoordeling:
  100%
  Autodrinkbeker met handvat
  Vanaf € 3,39 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 2,19
  Bij 500 stuks
 2. Circular&Co Recycled koffiebeker 270 ml
  Vanaf € 18,88 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 16,37
  Bij 100 stuks
 3. Mok Contigo Westloop
  Vanaf € 26,95 p/st bij 6 stuks
  Vanaf € 24,75
  Bij 32 stuks
 4. Americano Renew 350 ml geïsoleerde beker
  Vanaf € 6,91 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 6,02
  Bij 500 stuks
 5. Roestvrijstalen reis mok 300 ml Tendo
  Vanaf € 3,34 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 2,77
  Bij 500 stuks
 6. Drinkbeker NY
  Vanaf € 2,02 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,60
  Bij 1000 stuks
 7. To go mok Gabriela 350 ml
  Vanaf € 1,81 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,43
  Bij 1000 stuks
 8. Dubbelwandige beker 300 ml Nola
  Vanaf € 0,92 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 0,73
  Bij 2500 stuks
 9. Drinkbeker
  Vanaf € 5,19 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 4,39
  Bij 500 stuks
 10. Dubbelwandige beker Chin chin
  Vanaf € 5,44 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 4,60
  Bij 500 stuks
 11. Koperen vacuüm geïsoleerde beker Jetta 180 ml
  Vanaf € 10,95 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 8,80
  Bij 500 stuks
 12. Dubbelwandige reisbeker Rodeo Drive
  Vanaf € 7,01 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 6,11
  Bij 500 stuks

Artikelen 1-12 of 29

Pagina

Inzet van bedrukte koffiebekers als relatiegeschenk

Zijn jouw relaties echte koffieliefhebbers? Dan geef je ze natuurlijk bedrukte koffiebekers als bedankje. De koffie blijft warm waardoor ze er de hele dag door van kunnen genieten. Koffiebekers zijn zeer geschikt om te laten bedrukken met logo of tekst. Met een bedrukking maakt het drinken van koffie of warme dranken een stuk leuker. Koffiebekers bedrukken en inzetten als relatiegeschenk draagt bij aan het vergroten van je naamsbekendheid. Het is een origineel relatiegeschenk en een leuke herinnering aan je bedrijf. Sta je binnenkort op een horecabeurs of op een ander evenement en ben je opzoek naar promotiemateriaal, dan zijn koffiebekers als populaire relatiegeschenken een aanrader.

Koffiebekers bedrukken in eigen drukkerij

De autodrinkbeker met handvat is dubbelwandig zodat de drank lekker warm blijft. De beker is voorzien van een siliconen deksel zodat de beker goed in de hand ligt en je beschermt tegen de warmte. Wij hanteren een minimale afname van 25 stuks. Bestaan jouw relaties uit twintig koffieliefhebbers, dan kunnen we de mogelijkheden voor het bestellen van een kleine oplage bespreken. Wil je de bedrukte koffiebeker niet met de hand afwassen maar de vaatwasser het werk laten doen, dan drukken wij middels keramisch transfer. Zo blijft de bedrukking vaatwasserbestendig. We kunnen ook bedrukken middels tampondruk maar dan zal de bedrukking niet vaatwasserbestendig zijn.

Proces van koffiebekers bedrukken

Het proces van koffiebekers bedrukken wordt uitgevoerd in onze eigen drukkerij. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit van bedrukte koffiebekers waarborgen. Wil je je relaties een handje helpen, overweeg dan om één van onze tassen te bestellen, zodat koffiebekers met gemak meegenomen kunnen worden. Ook tassen kunnen ingezet worden als promotiemateriaal en zijn ideaal om te laten bedrukken. Doordat de meeste tassen een groot drukoppervlak hebben, zijn het echte eye-catchers. Je naam of logo zal door voorbijgangers niet snel worden vergeten.

Vragen over koffiebekers bedrukken?

Wij bieden koffiebekers aan tegen scherpe prijzen en hanteren een snelle levertijd. Wij houden van persoonlijk contact en wij sturen onze klanten altijd een gratis digitale drukproef voordat we overgaan op het bedrukken van relatiegeschenken. Wil je graag meer informatie over onze werkwijze omtrent koffiebekers bedrukken, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.