Flesopeners bedrukken

Er zijn diverse gelegenheden te bedenken waarbij flesopeners een must-have zijn. Heb je een gezellige avond thuis waarbij een krat bier of fles wijn centraal staat? Dan is een flesopener een instrument dat zeker niet mag ontbreken. Doordat de flesopener door meerdere mensen op een avond wordt gebruikt is deze perfect geschikt voor bedrukking. Bij Stravers Promotions laat je flesopeners bedrukken geheel naar wens.

Oplopende volgorde

15 resultaten

Pagina

15 resultaten

Pagina

Flesopeners bedrukken met logo

De flesopeners is tevens erg geschikt als relatiegeschenk. Op verschillende gelegenheden is het gepast om een flesopener uit te delen die bedrukt is met een logo of reclametekst. Het promoten van evenementen, biermerken of horeca gerelateerde bedrijven gaat vaak gepaard met een leuk premium waarbij flesopeners zeker uitkomst zullen bieden.

Flesopeners bedrukken in eigen drukkerij

Als groothandel hebben wij diverse modellen flesopeners op voorraad. Deze flesopeners bedrukken we snel en fraai met je eigen logo. De levertijd die wij hanteren is 10-12 werkdagen na goedkeuring van het drukvoorstel. Wil je meer informatie over flesopeners bedrukken of een monster ontvangen dan kun je contact opnemen met een van onze medewerkers die je uiteraard graag te woord zullen staan.