Keukenartikelen bedrukken

De keuken, een plek waarin je veel van je vrije tijd doorbrengt. Vaak is de keuken de centrale plek in huis waar niet alleen wordt gegeten maar ook wordt gedronken. Ontbijt, lunch en diner worden bereid in de keuken. Bijna iedereen is gek op lekker eten en een grote groep mensen heeft dan ook koken als hobby. Algemeen bekend is dat bij veel mensen de liefde door de maag gaat. Dit maakt dat keukenartikelen bedrukken een uitstekende keuze is om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen. Of dit nu middels een flesopener, snijplank of keukenschort gebeurt, de keus is aan jou. Al onze keukenartikelen bedrukken we uitstekend met jouw naam of logo. Deze bedrukking vindt plaats in onze eigen professionele drukkerij. Wanneer neemt jouw bedrijf een plekje in de keuken van je relaties in?

In onze categorie keukenartikelen vind je snijplanken, broodtrommels, keukenschorten, flesopeners en keukentextiel. Heeft jouw relatie de bijnaam chef-kok Jamie Oliver? Dan is er geen beter geschenk dan een luxe keukenartikel. Een promotioneel artikel dat bedrukt kan worden met logo of bedrijfsnaam. Wil je graag persoonlijk advies? Neem contact met ons op. Stuur een e-mail naar Stravers of bel naar 0315-632515.

Artikelen 1-12 van 170

Laat keukenartikelen bedrukken met logo of tekst

Keukenartikelen bieden gemak tijdens het koken en andere activiteiten die in de keuken plaatsvinden. Wanneer je aan het koken bent is het dragen van keukentextiel, zoals een keukenschort, belangrijk. Je wilt natuurlijk niet dat je mooie kleding direct onder de (vet)vlekken zit. Keukenartikelen zijn altijd welkom aangezien ze het koken vergemakkelijken. Vaak moet je groenten, vlees en aardappels snijden op hetzelfde moment. Hierdoor kan je bijvoorbeeld nooit genoeg snijplanken in huis hebben. Denk bijvoorbeeld aan een mooie bamboe snijplank of een houten snijplank. Natuurlijk niet alleen snijplanken, maar ook alle andere keukenartikelen komen altijd goed van pas.

Keukenartikelen zijn praktische give-aways voor het bereiden van heerlijke maaltijden. Laat keukenartikelen bedrukken met logo of tekst. Keukenartikelen zijn populaire relatiegeschenken. Bedrukte keukenartikelen vallen op. Niet alleen je relaties zullen de bedrukking opmerken, maar ook vrienden en familie die op bezoek komen. Op deze manier wordt er continu gratis reclame gemaakt, wat zorgt voor meer naamsbekendheid van je bedrijf of organisatie.

Je relaties beschermen tegen tomatensaus, wijn en vetspetters tijdens het koken? De oplossing is een keukenschort. Voor de echte kookfanaat hebben we de zware kwaliteit schort. Dit kwalitatief hoogwaardige keukenschort is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Voor dit keukenschort hanteren we een minimale afname van 24 stuks. Wil je een kleine oplage bestellen? De mogelijkheden kunnen met ons besproken worden. Wij zullen je een aangepaste prijsopgave toesturen. Een keukenschort is een praktisch geschenk wat in elke keuken van pas komt. Laat keukengerei bedrukken met logo en zet het in als promotiemateriaal.

Gratis digitale drukproef

Voordat wij de keukenartikelen laten bedrukken in onze drukkerij, zullen wij je eerst een gratis digitale drukproef toesturen. Een digitale drukproef is een ontwerp van het keukenartikel met bijbehorend logo. Op deze manier kan je zien hoe en waar de bedrukking geplaatst zal worden. Na akkoord zullen wij de keukenartikelen bedrukken. Nadat de keukenartikelen bedrukt zijn, zullen we ze opsturen. Wij hanteren een snelle levering.

Naast keukenartikelen, ook producten voor aan tafel nodig? Borden, bestek, messen en alles omtrent funcooking vind je in onze categorie koken en tafelen. Hier vind je relatiegeschenken die voor een gezellige avond met vrienden of familie zorgen. Ook al deze relatiegeschenken kunnen bedrukt worden met naam, logo of tekst.

Vragen?

Voor al je vragen omtrent keukenartikelen bedrukken, kan je contact met ons opnemen. Wij vinden persoonlijk contact belangrijk en staan je graag te woord. Stuur ons een e-mail of bel naar 0315-632515.

Laden...