Broodtrommels bedrukken

Een broodtrommel heeft iedereen nodig. Zo kunnen we onze lunch overal mee naar toe nemen en blijven de boterhammen vers. Daarnaast is een broodtrommel duurzaam. Vergeet de plastic zakjes die slecht zijn voor het milieu en bovendien elke keer gekocht moeten worden. Een broodtrommel is een praktisch product. Het wordt elke dag gebruikt, waardoor het een geschikt relatiegeschenk is. Broodtrommels vallen op en zijn hierdoor ideaal om te laten bedrukken met logo of tekst. Broodtrommels bedrukken we bij Stravers graag voor je. Wil je meer informatie over het drukproces of heb je andere vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected] of bel ons op 0315-632515.

Oplopende volgorde

9 resultaten

Oplopende volgorde
 1. Lunchbox One transparant/rood
  Lunchbox One
  Vanaf € 2,64 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 1,10
  Bij 2500 stuks
 2. Ellipse lunchtrommel wit
  Ellipse lunchtrommel
  Vanaf € 17,78 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 12,00
  Bij 250 stuks
 3. Take-a-break lunchtrommel midi wit
  Take-a-break lunchtrommel midi
  Vanaf € 10,90 p/st bij 15 stuks
  Vanaf € 7,63
  Bij 250 stuks
 4. Ellipse saladebox wit
  Ellipse saladebox
  Vanaf € 19,20 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 12,96
  Bij 250 stuks
 5. RVS Lunchbox 600ML Savanna hout
  RVS Lunchbox 600ML Savanna
  Vanaf € 10,06 p/st bij 15 stuks
  Vanaf € 7,04
  Bij 250 stuks
 6. RVS lunchbox Double chan mat zilver
  RVS lunchbox Double chan
  Vanaf € 13,14 p/st bij 15 stuks
  Vanaf € 8,80
  Bij 250 stuks
 7. Mepal fruit en groentebox Ellipse wit,unisex
  Mepal fruit en groentebox Ellipse
  Vanaf € 17,54 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 11,84
  Bij 250 stuks
 8. Mepal grote lunchbox Take-a-break wit,unisex
  Mepal grote lunchbox Take-a-break
  Vanaf € 13,46 p/st bij 15 stuks
  Vanaf € 9,02
  Bij 250 stuks
 9. Mepal lunchbox Campus blauw
  Mepal lunchbox Campus
  Vanaf € 11,02 p/st bij 15 stuks
  Vanaf € 7,71
  Bij 250 stuks

9 resultaten

Oplopende volgorde

Waarom broodtrommels laten bedrukken met logo?

Laat broodtrommels bedrukken en geef ze aan je relaties, werknemers of klanten. Een broodtrommel wordt iedere dag opnieuw tevoorschijn gehaald. Als je tijdens de lunch samen met je collega’s zit, valt de bedrukking iedereen direct op. Dit zorgt al snel voor een grotere naamsbekendheid. Ook tijdens horecabeurzen kan je bedrukte broodtrommels inzetten als giveaway. Op deze manier maak je smaakvol reclame. Wij bieden eenvoudige en luxe broodtrommels aan in verschillende prijscategorieën.

De lunchbox PP is geproduceerd uit PP-materiaal. Deze broodtrommels bedrukken we met de tampondruk of full colourprint. Als je kiest voor de tampondruk, kunnen we kleine bedrukkingen tot en met vijf kleuren bedrukken. Full colourprint biedt de mogelijkheid voor een bedrukking van meer dan vijf kleuren of eventueel een foto. Broodtrommels bedrukken we in eigen drukkerij. Voor deze broodtrommel hanteren wij een minimale afname van 100 stuks. Ben je geïnteresseerd in het bestellen van een kleine oplage? Neem dan contact met ons op en wij sturen je een offerte.

Gratis digitale drukproef ontvangen?

Wij sturen je graag een gratis digitale drukproef toe. Om deze te kunnen opstellen, hebben wij het gewenste logo of de tekst nodig. Wij vragen je om deze naar ons toe te sturen zodat een medewerker van onze grafische afdeling direct aan de slag kan met de drukproef. Eventuele aanpassingen kunnen aan ons doorgegeven worden en na akkoord van jouw kant gaan wij de broodtrommels bedrukken.

Is het belangrijk dat je lunch koel blijft maar heb je geen koelkast in de buurt? Kies dan in plaats van een broodtrommel voor een koeltas. Een koeltas kan voor verschillende gelegenheden gebruikt worden en zal er altijd voor zorgen dat de eet- of drinkwaren koel blijven in deze tas. Ook koeltassen kunnen bedrukt worden naar wens. Bedrukte koeltassen zijn echte eyecatchers.

Vragen?

Heb je nog vragen over je bestelling? Dan horen wij het graag. Wij geven de voorkeur aan persoonlijk contact. Op onze contactpagina kan je onze contactgegevens vinden. Zijn we niet bereikbaar, dan nemen wij de eerstvolgende werkdag contact met je op.