Bestsellers
Katoenen schort beige
Katoenen schort Cotton Star blauw

Keukenschorten bedrukken

We hechten steeds meer waarde aan het serveren van heerlijke gerechten. Er zijn steeds meer kookfanaten die op een culinaire maar gezonde manier koken. Ze zijn niet weg te slaan uit de keuken. Tomatensaus, wijn en vetspetters heb je in no-time in je kleding zitten en dan is het nog maar de vraag of het er uit gaat. De ideale oplossing hiervoor is een keukenschort. Zo blijft je kleding beschermd tijdens het kokerellen. Tegenwoordig worden er veel foodtruck festivals gehouden. Tijdens deze evenementen komen keukenschorten goed van pas. Als je de schorten laat bedrukken dan wordt het een echte eyecatcher. Keukenschorten bedrukken kan op verschillende manieren. Hieronder lees je meer over de drukmogelijkheden bij Stravers.

Oplopende volgorde

10 resultaten

Oplopende volgorde
 1. Zware kwaliteit schort geel
  Zware kwaliteit schort
  Vanaf € 4,75 p/st bij 24 stuks
  Vanaf € 3,55
  Bij 384 stuks
 2. Keukenschort Fitted Kitab blauw
  Keukenschort Fitted Kitab
  Vanaf € 4,01 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 3,02
  Bij 1000 stuks
 3. Kort schort black solid
  Kort schort
  Vanaf € 5,48 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 4,13
  Bij 500 stuks
 4. Keukenschort Chefkok blauw
  Keukenschort Chefkok
  Vanaf € 2,46 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,97
  Bij 1000 stuks
 5. Katoenen schort beige
  Katoenen schort
  Vanaf € 3,50 p/st bij 15 stuks
  Vanaf € 1,30
  Bij 480 stuks
 6. Kinderschort blauw
  Kinderschort
  Vanaf € 1,22 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,54
  Bij 2500 stuks
 7. Katoenen schort Cotton Star ecru naturel
  Katoenen schort Cotton Star ecru
  Vanaf € 2,99 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,79
  Bij 2500 stuks
 8. Katoenen schort Cotton Star blauw
  Katoenen schort Cotton Star
  Vanaf € 2,69 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 2,09
  Bij 2500 stuks
 9. Keukenschort chef rood
  Keukenschort chef
  Vanaf € 1,15 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,51
  Bij 2500 stuks
 10. Barbecue set met schort neutraal
  Barbecue set met schort
  Vanaf € 8,99 p/st bij 24 stuks
  Vanaf € 7,49
  Bij 384 stuks

10 resultaten

Oplopende volgorde

Keukenschorten bedrukken

Ben jij een horecaondernemer, sta jij binnenkort op een horecabeurs of organiseer je volgende maand een kookworkshop? Laat dan keukenschorten bedrukken. Het geeft net die extra touch en zorgt voor een professionele uitstraling. Zo maak je op een smaakvolle manier reclame. Je kan keukenschorten bedrukken met naam, logo of tekst. Daarnaast is het ook een leuk idee om de naam van de kok op het schort te laten bedrukken. Zo wordt het direct een origineel relatiegeschenk. Zorg voor een opvallend design zodat jouw bedrijf in de smaak valt en herinnerd wordt. Bedrukte keukenschorten versterken de naamsbekendheid van je bedrijf.

Keukenschorten voor de echte kookfanaten

De katoenen schort Cotton Star kan je inzetten als bedrijfskleding voor jouw horecabedrijf. Door het grote oppervlak is het schort ideaal om te bedrukken, geheel in eigen huisstijl. Wij hanteren een minimale afname van 50 stuks. Bestaat jouw team uit 25 werknemers en wil je dus een kleine oplage bestellen? Dat is mogelijk, hiervoor zullen we je een aangepaste prijsopgave sturen. Wij vragen je om ons het gewenste logo toe te sturen, zodat wij een gratis digitale drukproef kunnen opstellen. Na akkoord zullen wij overgaan tot het bedrukken van de relatiegeschenken. Wij doen ons uiterste best om levertijden zo kort mogelijk te houden.

Hoe worden keukenschorten bedrukt?

Op welke manier wij bedrukken ligt aan het logo of de tekst waarvoor gekozen is. Borduren geeft het mooiste resultaat maar daar hangt ook een wat duurder prijskaartje aan. Bestaat jouw logo uit één kleur, dan gebruiken wij de zeefdrukmethode. Kies je voor een logo dat bestaat uit meer dan vijf kleuren, dan passen wij de full-colour drukmethode toe. Keukenschorten bedrukken wordt uitgevoerd door ervaren werknemers in onze eigen drukkerij. Ook bedrukken wij ander keukentextiel. Zo is er voor elk horecabedrijf wel een geschikt relatiegeschenk te vinden.

Service omtrent keukenschorten bedrukken

Wij zijn al 35 jaar specialist in relatiegeschenken waardoor wij een uitstekende service kunnen bieden. Wil je meer informatie over bedrukte keukenschorten, neem dan contact met ons op via mail of bel ons op 0315-632515. Wij geven je graag persoonlijk advies over de keukenschorten en druktechnieken. Of het nu gaat om het bedrukken van een keukenschort met een logo in één kleur of een tekst die uit 5 kleuren bestaat, alles is mogelijk. Door onze jarenlange ervaring kan je erop vertrouwen dat je relatiegeschenken ontvangt met een bedrukking van de beste kwaliteit. Op de website staan onze algemene voorwaarden, die je alvast kan lezen.