De dynamische markten van deze tijd vragen het uiterste van de flexibiliteit binnen je bedrijfsvoering. Het kan dan ook gebeuren dat je op het laatste moment deel gaat nemen aan een beurs, seminar of ander evenement. Om mee te gaan in deze ontwikkeling en te kunnen voorzien in de vraag naar last minute services, heeft Stravers Relatiegeschenken een nieuwe express dienst gerealiseerd. Deze service, met extra snelle levertijd, kan binnen 2 tot 5 werkdagen je bedrukte relatiegeschenken leveren. In sommige gevallen kunnen wij zelfs, wanneer je jouw order voor 10.00 uur plaatst, je bedrukte relatiegeschenken de volgende dag al te leveren.

Voor deze nieuwe express dienst hebben we een aantal leuke relatiegeschenken geselecteerd. Wat denk je bijvoorbeeld van stijlvolle balpennen van hoogwaardige kwaliteit? De pennen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en eenvoudig te bedrukken met je logo. De stappenteller is een ideaal weggevertje wanneer je als bedrijf het bewegen wilt promoten. Geef brochures en andere bedrijfsinformatie weg in een leuke rugzak. Met bedrukking van je logo functioneert deze tas als “lopende” reclame! Alle relatiegeschenken van onze express service kunnen aan één zijde in één kleur worden bedrukt met je logo of bedrijfsgegevens.

Ook voor je beste relaties kunnen wij snel een gedenkwaardig relatieschenk leveren. Denk bijvoorbeeld een mooie USB muis. Voorzien van een verlicht scrolwiel en geleverd in een geschenkdoos steelt deze muis zeker de show! Een praktisch relatiegeschenk is de multifunctionele bureaustandaard, een mooi geschenk waar je klanten nog veel gebruik van zullen maken. De standaard is inclusief klok, datum en temperatuurweergave. Tevens kunnen in deze houder je pennen en andere kantoorartikelen worden opgeslagen. Ook deze luxe reclameartikelen kunnen zeer snel, met bedrukking, geleverd worden!

De exacte voorwaarden spoedlevering op een rij: * De order dient voor 10:00 uur bij ons binnen te zijn, inclusief bruikbaar logo * Toeslag: 25% op de stuksprijs * Het drukvoorstel volgt binnen 30 minuten en dient voor 11.00 uur akkoord te zijn * Zaterdag, zondag en feestdagen zijn geen werkdagen * De artikelen kunnen in maximaal één kleur aan één zijde worden bedrukt * Eventuele vertraging tijdens vervoer valt buiten de verantwoordelijkheid van Stravers * Bij onvoldoende voorraad en/of productiecapaciteit, ontvang je binnen één werkdag bericht en zal eventueel een nieuwe leverdatum worden overeengekomen

Bij vragen over onze nieuwe dienst kan je altijd contact opnemen met ons verkoopteam 0315 - 632515.