Scholen

Als school is het belangrijk om een goede indruk achter te laten bij de leerlingen. Voor een basisschool en middelbare school is het ook nog eens cruciaal om ervoor te zorgen dat de ouders/verzorgers van de leerlingen tevreden zijn. Dankzij open dagen kan je natuurlijk deze mensen een kijkje geven in de school. Dan weten ze ook hoe de school in elkaar steekt als eerste indruk en of de school bij hen past. Het is wel essentieel om de (potentiële) leerlingen enthousiast te maken over de school om ervoor te zorgen dat ze voor jouw school kiezen. Door hen een geschenk te geven creëer je een warm welkom voor de leerlingen en de ouders/verzorgers. Vervolgens nemen ze dit geschenk natuurlijk mee naar huis, waardoor ze langer aan de betreffende school denken. Lees verder om erachter te komen welke artikelen goed in de smaak zullen vallen om als geschenk te geven.

Voor de open dagen

Open dagen blijven een onderdeel voor de leerlingen om te beslissen welke school ze willen; van de basisschool tot aan het hogere onderwijs. Je wilt immers een goede indruk achterlaten. Voor alle soorten scholen zijn er leuke relatiegeschenken verkrijgbaar. Het blijft echter altijd een goed idee om iets als een draagtas of een rugzak te geven waar meerdere artikelen inzitten, zoals folders waarin informatie te verkrijgen is over de school en de opleiding die daar gevolgd kan worden. Als basisschool wil je kinderen kunnen bereiken. Zoiets als een vrolijk spaarvarkentje, bellenblaas of een kartonnen box met stoepkrijt blijven populaire artikelen om te geven aan deze doelgroep. Voor een middelbare school zijn dan weer hele andere artikelen leuk en handig om te geven. Je kunt hierbij denken aan een pen, drinkfles of misschien een geodriehoek aangezien ze deze nodig gaan hebben. Uiteraard zijn er nog veel meer artikelen om tussen te kiezen!

Leerlingen gaan afstuderen

Daarnaast zijn open dagen essentieel om leerlingen een idee van de school te geven en leerlingen binnen te halen, maar ze gaan natuurlijk na een aantal jaar weer weg van de school. Dan komt namelijk de volgende fase van hun carrière. Dat kan een vervolgopleiding zijn, maar uiteindelijk ook werken. Een afstudeercadeau is daarom altijd leuk om te geven om waardering te laten zien. Daarnaast blijft dit altijd een aandenken aan de tijd die ze hebben gehad op de school. Als aandenken zijn er meerdere artikelen die goed in de smaak zullen vallen, maar een afstudeerhoed of Celebrations is altijd goed.

Wat zijn nog meer leuke artikelen?

Tussen het begin en het afstuderen van de school zitten natuurlijk een flink aantal jaren. Hierin is het ook mogelijk om geschenken te geven die goed van pas komen. Er is genoeg keuze, zoals pennen, potloden en notitieboekjes om maar eens een paar voorbeelden te noemen. Op onze website of onze online scholenfolder zijn er genoeg andere producten om tussen te kiezen!

Het beste geschenk uitzoeken

Er zijn al meerdere artikelen genoemd om tussen te kiezen, maar wij begrijpen ook dat het lastig blijft om tussen de vele producten een keuze te maken. Om deze reden bieden wij momenteel een gratis samplepakket aan die makkelijk aan te vragen is. Hierin zitten verschillende artikelen die erg populair zijn onder scholen. Door het samplepakket te bestellen is het ook mogelijk om een selectie artikelen in het echt te kunnen zien waardoor de keuze makkelijker gemaakt kan worden welk artikel het beste bij de gelegenheid past.

Bekijk hier onze inspiratiefolder voor het basisonderwijs