Bestsellers
Non-woven rugzak Evi rood,met rockstar label
Premium rugzak kobaltblauw

Rugzakken bedrukken met logo

De rugzak is de musthave onder de tassen. Het is de meest populaire tas. Rugzakken komen altijd goed van pas. Je kan hem voor elk denkbare activiteit gebruiken: van school tot werk, van sportschool tot kinderdagopvang. In een praktische rugzak kan je alles kwijt en het zorgt ervoor dat je altijd je handen vrij hebt. Wij bieden promo rugzakken, luxe rugtassen en kinderrugzakken aan in ons assortiment rugzakken. Doordat wij een breed assortiment rugzakken aanbieden, is er voor ieder wat wils.

Rugzakken zijn populaire relatiegeschenken doordat ze voor elke gelegenheid ingezet kunnen worden. Je relaties zullen ‘m dan ook vaak dragen. Tijdens een open dag of evenement kunnen bedrukte rugzakken ingezet worden als giveaways. We zien vaak de rugzakken promo voorbijkomen, omdat ze goedkoop en breed inzetbaar zijn. Rugzakken bedrukken is een goede keuze en zal je naamsbekendheid snel vergroten. Bij Stravers bedrukken we rugzakken met elke gewenste bedrukking zoals een logo of tekst.

Oplopende volgorde

61 resultaten

Oplopende volgorde
Pagina
 1. Anti-diefstal rugzak Bobby Compact blauw
  Anti-diefstal rugzak Bobby Compact
  Vanaf € 52,41 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 41,30
  Bij 250 stuks
 2. Polyester rugzak blauw
  Polyester rugzak
  Vanaf € 3,51 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 2,36
  Bij 1000 stuks
 3. Anti-diefstal rugtas Trello blauw
  Anti-diefstal rugtas Trello
  Vanaf € 16,46 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 11,62
  Bij 250 stuks
 4. Rugtas Jannie blauw
  Rugtas Jannie
  Vanaf € 12,54 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 8,36
  Bij 500 stuks
 5. Transparante rugzak wit
  Transparante rugzak
  Vanaf € 2,82 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,60
  Bij 1000 stuks
 6. Non woven rugzak met gekleurd voorvak rood
  Non woven rugzak met gekleurd voorvak
  Vanaf € 0,86 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,38
  Bij 2500 stuks
 7. PVC-vrije rugzak blauw
  PVC-vrije rugzak
  Vanaf € 19,91 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 15,66
  Bij 250 stuks
 8. Polyester rugzak met extra zakje blauw
  Polyester rugzak met extra zakje
  Vanaf € 5,51 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 3,39
  Bij 500 stuks
 9. Non woven rugzak nieuwe stijl blauw
  Non woven rugzak nieuwe stijl
  Vanaf € 1,17 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,52
  Bij 2500 stuks
 10. Retro rugzak met label blauw
  Retro rugzak met label
  Vanaf € 8,09 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 5,35
  Bij 500 stuks
 11. GETBAG rugtas zwart
  GETBAG rugtas
  Vanaf € 11,64 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 7,76
  Bij 500 stuks
 12. Rugtas anti-diefstal Milano blauw
  Rugtas anti-diefstal Milano
  Vanaf € 13,56 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 9,14
  Bij 500 stuks

61 resultaten

Oplopende volgorde
Pagina

Bedrukte rugzakken als relatiegeschenk

Rugzakken beschikken over een groot drukoppervlak. Rugzakken bedrukken zorgt voor een snelle verspreiding van je naam. Een bedrukte rugzak komt overal, wat het een goed maketingproduct maakt. Het kan ingezet worden als bedankje aan je relaties. Zorg dat je kiest voor een grote opvallende bedrukking zodat hij herkend en onthouden wordt.

Elke rugzak in ons assortiment kan bedrukt worden, of het nou polyester of katoen is. De meeste rugzakken worden bedrukt via transfer- en zeefdruk. Kies je voor een bedrukking in één kleur, dan passen wij de zeefdrukmethode toe. Wil je liever een bedrukking die bestaat uit meerdere kleuren, dan passen wij de transferdrukmethode toe.

De budget rugzak is vervaardigd uit een sterke kwaliteit nylon. Door het grote oppervlak is hij zeer geschikt om te bedrukken met logo en maakt het een functioneel relatiegeschenk. De minimale afname die wij hanteren is 200 stuks. Wil je een kleine oplage bestellen waarvan het aantal onder het minimum te bestellen aantal van 200 stuks ligt, dan is de prijs op aanvraag. Vraag jezelf af aan welke eisen een rugzak moet voldoen en laat vervolgens de rugzakken bedrukken.

Stappenplan rugzakken bedrukken

Voordat wij kunnen starten met het bedrukken van rugzakken, vragen wij je om de gewenste reclame-uiting te sturen. Dit kan bijvoorbeeld een naam, logo of tekst zijn. Na ontvangst zal één van onze grafisch vormgevers een gratis digitale drukproef opstellen. Wij zullen deze naar je opsturen en na akkoord overgaan op het drukproces. Rugzakken bedrukken wordt in onze eigen drukkerij uitgevoerd.

Wil je in de bedrukte rugzakken nog een extraatje doen, dan kan je kiezen voor pennen. Pennen zijn goedkoop maar ontzettend effectief. Pennen worden dagelijks gebruikt. Doordat pennen altijd op een mysterieuze manier verdwijnen, kan je er nooit genoeg van hebben... Pennen doen het altijd goed als promotiemateriaal.

Contact rondom rugzakken bedrukken

Heb je vragen rondom rugzakken bedrukken? Mail ons of bel ons op 0315-632515. Stravers is al meer dan 35 jaar lang de specialist op het gebied van bedrukte relatiegeschenken. Wij kopen relatiegeschenken groot in tegen scherpe prijzen. Veel producten zijn op voorraad en daardoor kunnen we snel leveren. Alle relatiegeschenken worden bedrukt in onze eigen drukkerij door ervaren drukkers. Daarnaast beschikken wij ook over een showroom, zodat je alvast een indruk kan krijgen van onze relatiegeschenken. Ben je geïnteresseerd in het bezoeken van onze showroom? Neem dan contact met ons op en plan je afspraak.