Rugzakken bedrukken met logo

De rugzak is de musthave onder de tassen. Het is de meest populaire tas. Rugzakken komen altijd goed van pas. Je kan hem voor elk denkbare activiteit gebruiken: van school tot werk, van sportschool tot kinderdagopvang. In een praktische rugzak kan je alles kwijt en het zorgt ervoor dat je altijd je handen vrij hebt. Wij bieden promo rugzakken, luxe rugtassen en kinderrugzakken aan in ons assortiment. Rugzakken bedrukken met logo kan uiteraard rechtstreeks bij de groothandel waardoor je verzekerd bent van een scherpe prijs en snelle levering.

Rugzakken zijn populaire relatiegeschenken doordat ze voor elke gelegenheid ingezet kunnen worden. Je relaties zullen ‘m dan ook vaak dragen. Tijdens een open dag of evenement kunnen bedrukte rugzakken ingezet worden als giveaways. We zien vaak de rugzakken promo voorbijkomen, omdat ze goedkoop en breed inzetbaar zijn. Rugzakken bedrukken is een goede keuze en zal je naamsbekendheid snel vergroten. Bij Stravers bedrukken we rugzakken met elke gewenste bedrukking zoals een logo of tekst.

Artikelen 1-12 van 94

 • Non-woven rugzak Evi lichtblauw
  +5
  ...
  Bij 1600 stuks Vanaf € 0,44
  Bekijk
 • Katoenen rugzak Cotton Star 150 gram ecru
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 1,09
  Bekijk
 • Budget rugzak wit
  ...
  Bij 2400 stuks Vanaf € 0,37
  Bekijk
 • Rugzak RPET recycle
  ...
  Bij 1600 stuks Vanaf € 0,59
  Bekijk
 • Canvas laptoprugtas 15 inch
  ...
  Bij 250 stuks Vanaf € 12,49
  Bekijk
 • Premium rugzak kobaltblauw
  ...
  Bij 1600 stuks Vanaf € 0,49
  Bekijk
 • Gekleurde katoenen rugzak Cotton Star
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 1,19
  Bekijk
 • Rugzak organisch katoen Budget ecru
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 0,84
  Bekijk
 • Katoenen rugzak Budget ecru
  ...
  Bij 1200 stuks Vanaf € 0,64
  Bekijk
 • Reflectie rugzak geel
  ...
  Bij 1600 stuks Vanaf € 0,44
  Bekijk
 • Oriole premium rugzak
  +8
  ...
  Bij 5000 stuks Vanaf € 0,52
  Bekijk
 • Polyester rugzak
  +1
  ...
  Bij 500 stuks Vanaf € 3,35
  Bekijk

Bedrukte rugzakken als relatiegeschenk

Rugzakken beschikken over een groot drukoppervlak. Rugzakken bedrukken zorgt voor een snelle verspreiding van je naam. Een bedrukte rugzak komt overal, wat het een goed maketingproduct maakt. Het kan ingezet worden als bedankje aan je relaties. Zorg dat je kiest voor een grote opvallende bedrukking zodat hij herkend en onthouden wordt.

Elke rugzak in ons assortiment kan bedrukt worden, of het nou polyester of katoen is. De meeste rugzakken worden bedrukt via transfer- en zeefdruk. Kies je voor een bedrukking in één kleur, dan passen wij de zeefdrukmethode toe. Wil je liever een bedrukking die bestaat uit meerdere kleuren, dan passen wij de transferdrukmethode toe.

De budget rugzak is vervaardigd uit een sterke kwaliteit nylon. Door het grote oppervlak is hij zeer geschikt om te bedrukken met logo en maakt het een functioneel relatiegeschenk. De minimale afname die wij hanteren is 200 stuks. Wil je een kleine oplage bestellen waarvan het aantal onder het minimum te bestellen aantal van 200 stuks ligt, dan is de prijs op aanvraag. Vraag jezelf af aan welke eisen een rugzak moet voldoen en laat vervolgens de rugzakken bedrukken.

Contact rondom rugzakken bedrukken

Heb je vragen rondom rugzakken bedrukken? Mail ons of bel ons op 0315-632515. Stravers is al meer dan 35 jaar lang de specialist op het gebied van bedrukte relatiegeschenken. Wij kopen relatiegeschenken groot in tegen scherpe prijzen. Veel producten zijn op voorraad en daardoor kunnen we snel leveren. Alle relatiegeschenken worden bedrukt in onze eigen drukkerij door ervaren drukkers. Daarnaast beschikken wij ook over een showroom, zodat je alvast een indruk kan krijgen van onze relatiegeschenken. Ben je geïnteresseerd in het bezoeken van onze showroom? Neem dan contact met ons op en plan je afspraak.

 

Stappenplan rugzakken bedrukken

Voordat wij kunnen starten met het bedrukken van rugzakken, vragen wij je om de gewenste reclame-uiting te sturen. Dit kan bijvoorbeeld een naam, logo of tekst zijn. Na ontvangst zal één van onze grafisch vormgevers een gratis digitale drukproef opstellen. Wij zullen deze naar je opsturen en na akkoord overgaan op het drukproces. Rugzakken bedrukken wordt in onze eigen drukkerij uitgevoerd.

Wil je in de bedrukte rugzakken nog een extraatje doen, dan kan je kiezen voor pennen. Pennen zijn goedkoop maar ontzettend effectief. Pennen worden dagelijks gebruikt. Doordat pennen altijd op een mysterieuze manier verdwijnen, kan je er nooit genoeg van hebben... Pennen doen het altijd goed als promotiemateriaal.

Laden...