Rugtassen bedrukken

Jong en oud, vrouwen en mannen; iedereen heeft wel een rugtas in zijn bezit. Het is waarschijnlijk de meest gebruikte tas in het dagelijks leven. Deze multifunctionele tas kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Zo gebruiken jonge schoolgaande kinderen die naar de basisschool gaan al een rugtas om hun schrijfwaren, schriften en lunchpakket in mee te nemen. Zodra ze een ouder worden, gaan ze studeren en blijft de rugtas essentieel. In tegenstelling tot de kinderen op de basisschool zullen studenten ook boeken en een laptop meenemen en niets is dan beter dan een stevige rugtas die een aantal kilo’s kan dragen. Zodra de studententijd voorbij is, zullen de meesten op zoek gaan naar een leuke baan. Ook in het drukke werkleven kunnen we een rugtas goed gebruiken. Je neemt graag alles met je mee wat je nodig hebt voor die dag. Afhankelijk van de baan kan er gekozen worden voor een functionele stevige rugtas met verstelbare riemen of juist voor de bekende standaard rugtas.

Artikelen 1-12 van 40

Rugtassen bedrukken met naam, logo of tekst

Op zoek naar de juiste manier om reclame te maken? Net zoals al onze relatiegeschenken kunnen we ook rugtassen bedrukken naar wens. Dit kan geheel in eigen huisstijl met naam, logo of tekst. Rugtassen hebben een groot drukoppervlak waardoor er gekozen kan worden voor een grote bedrukking. Rugtassen worden dagelijks multifunctioneel ingezet. Op scholen, sportverenigingen, open dagen of beurzen bieden rugtassen met bedrukking uitkomst als je voor meer naamsbekendheid wilt zorgen. Doordat de bedrukte rugtas op de rug wordt gedragen, valt hij goed op en is de rugtas met logo of tekst goed leesbaar. Rugtassen bedrukken past bij een goede marketingstrategie. Wij hanteren een snelle levering en scherpe prijzen. Wij houden van persoonlijk contact en wij sturen onze klanten altijd een gratis digitale drukproef voordat we onze relatiegeschenken gaan bedrukken. Wil je graag meer informatie over onze werkwijze, lees onze algemene voorwaarden.

Rugtassen bedrukken: welke druktechnieken worden er gebruikt?

Rugtassen bedrukken wordt gedaan middels transfer- en zeefdruk. Kies je voor een logo, naam of tekst in meerdere kleuren dan zullen wij gebruik maken van transferdruk. Ga je liever voor één kleur die opvallend is, dan worden de rugtassen middels zeefdruk bedrukt in onze eigen drukkerij. Door het gebruik van deze druktechnieken zijn wij in staat om het gewenste logo of de tekst perfect op het relatiegeschenk te bedrukken. Een van de materialen waarvan onze rugtassen gemaakt zijn, is katoen. Katoenen rugtassen bestaan uit goede kwaliteit, gaan lang mee en zijn uitstekend geschikt om bedrukt te worden. Ook katoenen tassen worden middels transfer- en zeefdruk bedrukt. Naast rugtassen en katoenen tassen met logo of tekst kan je ook je belangrijke relaties bedanken met bedrukte boodschappentassen, opvouwbare tassen of schoudertassen als origineel relatiegeschenk. Rugtassen bedrukken we in onze eigen drukkerij.

Inzetbaarheid van rugtassen

Wil je reclame maken en de bedrukte rugtas met bedrijfslogo aan zoveel mogelijk mensen geven? Of geef je jouw medewerkers een praktische rugtas als eindejaarsgeschenk? Het doel is natuurlijk om de naamsbekendheid te vergroten. Het imago van het bedrijf of de organisatie wordt verbeterd door bedrukte rugtassen. De inzetbaarheid van rugtassen is breed. Voor bijna elke activiteit kunnen we rugtassen bedrukken met een gekozen logo, naam of tekst. Hierdoor zullen je relaties veel draagplezier hebben van de bedrukte rugtassen. Wil je je klanten verassen met een exclusief relatiegeschenk, kies dan voor het bedrukken van een rugtas met powerbank. Deze multifunctionele tas is een uitstekende bestseller voor professionals of studenten.

We hebben natuurlijk meerdere luxe en goedkope modellen in verschillende prijssegmenten in ons assortiment die allen bedrukt kunnen worden. Hierdoor is er altijd een rugtas geschikt voor jouw bedrijf. Onze rugtassen zijn leverbaar in verschillende kleuren. Een rugtas als relatiegeschenk met bedrukking is een uitstekend promotieproduct dat ingezet kan worden als marketingtool.

Rugtassen: het ultieme relatiegeschenk

Ga je een weekendje weg of juist zes maanden op reis? Bij elke activiteit past een type rugtas. Casual, praktisch en allround zijn de rugtassen van Stravers. Rugtassen zijn continu in ontwikkeling, ze worden alsmaar verbeterd en er komen steeds meer innovaties op de markt. Denk hierbij aan het perfectioneren van het draagcomfort. Laat ons weten of je op zoek bent naar een kleine of ruime rugtas, geproduceerd uit polyester of nylon, simpel of juist multifunctioneel met mooie details. In ons ruime assortiment vind je tal van luxe rugtassen die je kan laten bedrukken en zo als relatiegeschenk ingezet kunnen worden. 

Wij bedrukken de gewenste rugtassen in onze eigen drukkerij. Na het ontvangen van het logo, naam of de tekst zullen wij een gratis digitale drukproef toesturen. Laat ons weten wat je van de drukproef vindt zodat wij kunnen starten met het bedrukken van de relatiegeschenken. Heb je vragen over je bestelling? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers staan je graag bij als je vragen hebt.

Laden...