Custom made

Ons assortiment is uitgebreid, maar soms is een op maat gemaakt relatiegeschenk de beste keuze. Wil je graag zelf een beslissing nemen over de kleur, opdruk, het ontwerp en de details van een artikel? Dan is een custom made relatiegeschenk de uitkomst. Wij denken graag met je mee om het perfecte artikel te creëren waarmee je gegarandeerd in het oog springt bij jouw relaties en medewerkers. Een custom made geschenk sluit aan bij de huisstijl en de boodschap van jouw bedrijf en laat een positieve indruk achter.

Waarom kiezen voor maatwerk?

Een bekende regel in de marketingwereld stelt dat mensen zeven keer in contact moeten komen met een boodschap voordat ze overwegen een product aan te schaffen. Het is dan van essentieel belang dat jouw boodschap, product of weggevertje zich onderscheidt van de concurrentie. Door te kiezen voor op maat gemaakte producten, creëer je een meerwaarde voor jouw merk of bedrijf. Op maat gemaakte promotionele items maken namelijk dat essentiële verschil waardoor je opvalt. Ze zijn uniek en speciaal ontwikkeld voor jouw bedrijf. Custom made artikelen maken een blijvende indruk en worden daardoor beter onthouden door de ontvanger.

Pantone Matching System

We ontvangen vaak vragen over de mogelijkheid om relatiegeschenken en promotieartikelen op maat te ontwerpen. In principe kunnen we vrijwel al onze producten op maat laten maken. PMS staat voor Pantone Matching System, een kleurenstandaardsysteem dat in de grafische industrie wordt gebruikt om kleuren nauwkeurig te specificeren met unieke codes. Eveneens wordt regelmatig geïnformeerd of we de opdruk kunnen verzorgen in eigen PMS-kleuren. In de meeste gevallen is dit haalbaar. Door PMS-kleuren te gebruiken kunnen we zorgen voor consistente kleurreproductie, ongeacht het drukproces of het materiaal waarop ze worden aangebracht.

Bij custom made relatiegeschenken kun je de bedrukking aanpassen volgens jouw specifieke voorkeuren, inclusief het gebruik van een specifieke PMS-kleur. Voordat de productie van start gaat, stellen wij altijd kosteloos een digitale drukproef op. Dit biedt je de gelegenheid om te controleren of de kleur overeenstemt met jouw ideeën voordat je grotere aantallen laat produceren. Indien je een full colour bedrukking wenst, kan het drukproces anders verlopen en maken we gebruik van CMYK-kleuren. Als je specifieke PMS-kleuren voor de opdruk wilt gebruiken, raden we aan om met ons in gesprek te gaan over de mogelijkheden, kleuraanpassingen en kwaliteitscontrole, zodat het eindresultaat aan al jouw verwachtingen voldoet.

Maatwerkprojecten

Het realiseren van maatwerk relatiegeschenken omvat het aanpassen van geschenken volgens jouw specifieke wensen en branding. Het is belangrijk om je merkidentiteit goed over te brengen in het custom made ontwerp. Denk aan je bedrijfslogo, naam, website of andere kenmerkende elementen. Ons team van ervaren accountmanagers helpt je graag met het maken van een grafisch ontwerp dat aansluit bij jouw wensen. Veelvoorkomende artikelen waarvoor we regelmatig maatwerkprojecten uitvoeren zijn tassen, sleutelhangers, USB sticks, paraplus en slippers. Hieronder presenteren we enkele van onze meest opvallende custom made projecten.

Grau natural petcare

Grau GmbH biedt producten die eigenaren van huisdieren helpen om optimaal te voorzien in de individuele behoeften van hun geliefde metgezellen. In samenwerking met ons heeft Grau op maat gemaakte tassen laten vervaardigen, volledig in lijn met hun eigen huisstijl. Deze rugzakken dienen als promotionele items op beurzen, waar ze gevuld met hoogwaardige dierenvoeding en supplementen aan beursbezoeken worden aangeboden. Het geschenk is zorgvuldig afgestemd op de specifieke wensen van Grau, wat heeft geresulteerd in een unieke tas.

 

Hendriksen Groep

Hendriksen Groep is een toeleverancier van succesvolle bouwprojecten. Sinds 1990 zijn ze gespecialiseerd in de productie, afwerking en levering van houten en kunststof kozijnen, ramen en dakkapellen. Daarnaast vervaardigen ze ook daken, wanden, HSB gevelelementen en dakkappellen. Ter gelegenheid van hun 30-jarig jubileum in 2020, hebben ze op maat gemaakte tassen laten ontwerpen voor al hun medewerkers. De locatie van Hendriksen Groep bevindt zich op hetzelfde industrieterrein als dat van ons, waardoor we regelmatig medewerkers tegenkomen die de custom made tassen met trots dragen.

Huntenkring Businessclub

Met bijna 200 leden fungeert de Huntenkring Businessclub als hoofdsponsor van Huntenpop, waarbij ze zich inzetten voor de kwaliteit en het behoud van dit evenement. Naast Huntenpop organiseert de club vijf keer per jaar gezellige en informele netwerkavonden. De bordjes zijn speciaal ontworpen voor alle leden van de Huntenkring. Als een attent gebaar werd de chocolade met een op maat gemaakte wikkel verstuurd, aangezien het Huntenpop-evenement in 2021 niet kon plaatsvinden vanwege het coronavirus.