Maandelijkse Archieven: Januari 2020

 1. Stravers draagt met bedrukte tasjes steentje bij aan Run for KiKa

  Run for Kika tasjes

  Op 26 januari 2020 vond de wintereditie van de Run for Kika plaats vanuit het Máximapark in Utrecht. Jong of oud, team of individueel, vrienden, collega’s of familie: iedereen kon deelnemen. Alle deelnemers hadden een gezamenlijk doel, namelijk het verschil maken voor kinderen met kanker. Om het evenement een mooie boost te geven, hebben wij 1.000 bedrukte tasjes gesponsord.

  Stevige non-woven tasjes

  Samen een unieke dag beleven voor KiKa; dat is het doel van de Run for Kika die eind januari op het programma stond. Iedereen is welkom om mee te doen en er gezamenlijk een onvergetelijke dag van te maken. Met elkaar dragen we ons steentje bij aan genezing van kinderkanker. We hebben ervoor gekozen om 1.000 bedrukte tasjes, die rondom het event uitgedeeld gaan worden, te sponsoren. We vinden het belangrijk om ook bij te dragen aan de Run for Kika. De stevige non-woven ta

  Lees meer »
 2. Hoera! Wij zijn genomineerd voor ‘Unieke Werkgever Award 2019’!

  genomineerd

  Mooi nieuws! Wij zijn genomineerd voor de ‘Unieke Werkgever Award 2019’. Een prachtige erkenning voor onze inzet voor een inclusieve arbeidsmarkt. Wij staan op een shortlist met twee andere bedrijven, waaronder Kramp uit Varsseveld.

  De jury - bestaande uit vier (ex-)ondernemers - heeft dit jaar in totaal twintig bedrijven genomineerd, die Unieke Achterhoekers de mogelijkheid bieden hun talenten te ontwikkelen en met plezier aan het werk te gaan.

  ,,De manier waarop wij met onze Unieke Achterhoekers omgaan, is voor ons vanzelfsprekend. Wij vinden het echt een grote eer dat ook de jury onze aanpak weet te waarderen en dit geeft ons nóg meer motivatie om met de Unieke Achterhoekers aan de slag te gaan’’, aldus Arjan Stravers, de directeur en drijvende kracht achter het succesverhaal van de Unieke Achterhoekers binnen Stravers.

  Lees meer »