Run for Kika tasjes

Op 26 januari 2020 vond de wintereditie van de Run for Kika plaats vanuit het Máximapark in Utrecht. Jong of oud, team of individueel, vrienden, collega’s of familie: iedereen kon deelnemen. Alle deelnemers hadden een gezamenlijk doel, namelijk het verschil maken voor kinderen met kanker. Om het evenement een mooie boost te geven, hebben wij 1.000 bedrukte tasjes gesponsord.

Stevige non-woven tasjes

Samen een unieke dag beleven voor KiKa; dat is het doel van de Run for Kika die eind januari op het programma stond. Iedereen is welkom om mee te doen en er gezamenlijk een onvergetelijke dag van te maken. Met elkaar dragen we ons steentje bij aan genezing van kinderkanker. We hebben ervoor gekozen om 1.000 bedrukte tasjes, die rondom het event uitgedeeld gaan worden, te sponsoren. We vinden het belangrijk om ook bij te dragen aan de Run for Kika. De stevige non-woven tasjes zijn voorzien van lange hengsels, waardoor ze makkelijk mee te nemen zijn. De draagtasjes kunnen ingezet worden voor functionele doeleinden, maar tegelijkertijd kan er ook een goodiebag van gemaakt worden.

Witte opdruk op oranje tassen

Geheel passend bij de huisstijl van Run for Kika hebben de tasjes een oranje kleur. Het logo is middels onze zeefdrukmachine in het wit bedrukt, waardoor de opdruk er mooi uitkomt. Rondom het evenement  - en ook daar buiten - waren deze tasjes te zien. Tijdens het winkelen komt een tasje uitstekend van pas en op weg naar school of werk is het ideaal om spullen op te bergen in een goede (laptop)tas. Zo was het logo van Run for Kika veelvuldig in beeld. Hoe meer aandacht er voor dit hardloopevent komt, hoe beter dat natuurlijk is. 

Bijdragen aan doel van KiKa

Ook wij dragen namens Stravers graag bij aan het doel van KiKa: 95% genezing van kinderen met kanker. Samen met Run for Kika maken wij ons sterk tegen kinderkanker – en dat is niet voor het eerst. Begin 2018 hebben we samen met Rick Kleinhesselink de handen ineen geslagen. Hij liep in november de marathon van New York en haalde maar liefst €20.000 op. Een prachtig bedrag, dat bijeen gebracht werd doordat Rick verschillende evenementen organiseerde. Voor een sponsorloop bij een lokale basisschool sponsorden wij blauwe rugtasjes met logo en bedrukte zonnebrillen.