Maandelijkse Archieven: Januari 2021

 1. Mooi custom made-project voor de Prijshamer

  Mooi custom made-project voor de Prijshamer

  Voor de prijshamer uit Winterswijk hebben wij in samenwerking met De Marketingkoopman een custom made-project uit mogen voeren. De opdracht bestond uit een hoeveelheid boodschappentassen, knuffels en sleutelhangers.

  Geheel in huisstijl

  De boodschappentassen, geheel passend bij de huisstijl van de Prijshamer in het geel en rood, zijn voorzien van een tekst en enkele afbeeldingen. De knuffels en sleutelhangers laten de mascotte van het Winterswijkse bedrijf zien, met daarop een afbeelding van de hamer die terugkomt in het logo. 

  "Erg blij"

  "Wij zijn erg blij met het resultaat. Stravers denkt goed mee, van het begin tot het eind. Met deze custom made-producten straalt onze klant precies uit wat ze voor ogen hebben", aldus Steven te Lintum, eigenaar van De Marketingkoopman.

  In samenwerking met: De Marketingkoopman

  Lees meer »
 2. Trots dat wij onze GGD-vaccinatiehelden mogen aankleden

  Trots dat wij onze GGD-vaccinatiehelden mogen aankleden

  Nederland is gestart met het vaccinatietraject. Medewerkers van verpleeghuizen, gehandicaptenzorg, wijkverpleging en Wmo-ondersteuning worden als eerst gevaccineerd. De medewerkers zijn uitgenodigd door hun werkgever. Zorgmedewerkers krijgen de keuze uit 25 GGD-locaties waar ze de prik kunnen halen. De vaccinatie bestaat uit twee prikken. Nederland hoopt het gehele vaccinatietraject af te kunnen ronden in september. Wij hebben de vaccinatiehelden van de GGD Noord- en Oost-Gelderland mogen voorzien van bedrukte kleding.

  Bedrukte polo's en vesten

  De GGD Noord- en Oost-Gelderland is al jarenlang een vaste klant. We hebben in het verleden dan ook regelmatig kleding voor ze mogen bedrukken. Ook in de eerste maand van het nieuwe jaar zijn we weer de gelukkige om bedrukte kleding te mogen leveren aan de GGD Noord- en Oost-Gelderland. En ook nog eens met een bijzondere reden;

  Lees meer »