Chinees Nieuwjaar

Wij hebben in Nederland de oliebollenperiode inmiddels ruimschoots achter ons liggen, maar dat is niet op alle delen van de wereld het geval. Vanaf 19 januari sluiten de meeste bedrijven in China langzamerhand hun deuren en vertrekken de meeste Chinezen richting hun geboortedorpen om met hun familie te genieten van een welverdiende vakantie.

Custom made relatiegeschenken

Een periode van gezelligheid en familiebanden aanhalen breekt aan en het werk wordt neergelegd. Voor importerende bedrijven kan dit lastig zijn, want producties liggen immers stil. Bestel je de komende weken custom made relatiegeschenken, dan moet je ervan uitgaan dat de productie pas medio februari op zijn vroegst weer van start kan gaan. Daarbovenop komt uiteraard ook de transittijd waarbij je met bootzendingen rekening moet houden met circa 40 dagen.

Levertijden USB sticks

Ook voor één van de meest populaire productgroepen (USB-sticks) gelden langere levertijden. Op 30 januari is de laatste datum dat USB-sticks officieel door onze fabriek in China geproduceerd kunnen worden. Deze worden dan uiterlijk in de week van 5 februari uitgeleverd. Dit houdt in dat de laatste orderdatum vóór 30 januari moet zijn in combinatie met een goedgekeurd digitaal drukvoorstel.

Voor orders die geplaatst worden na 30 januari geldt een langere levertijd. Heb je USB-sticks met spoed nodig? Ook daar hebben wij aan gedacht, wij hebben namelijk een grote hoeveelheid populaire USB-sticks waaronder de Twist op voorraad liggen. Deze kunnen wij personaliseren in onze eigen drukkerij en al binnen circa 3 werkdagen bedrukt en wel leveren. Uiteraard zolang de voorraad strekt. Daarbij wel de opmerking dat het niet mogelijk is om behuizingen in eigen huisstijlkleuren te laten verven.