Custom made USB

Usb-sticks zijn tot op de dag van vandaag één van de meeste gebruikte gadgets. In een wereld die steeds digitaler wordt, blijft de usb-stick toch nog zijn waarde houden. Zo’n stick is namelijk heel breed inzetbaar. Of het nu wordt gebruikt voor het overbrengen van zakelijke bestanden, het delen van familiefoto’s, maar ook het maken van back-ups bijvoorbeeld. Het is dus onmisbaar voor zowel persoonlijk als zakelijk gebruik. Helaas lijken de meeste usb-sticks veel op elkaar. Hierdoor kan je bijvoorbeeld vergeten op welke stick welke bestanden staan, of haal je hem met je collega’s door elkaar en kan je je bestanden niet zo snel meer vinden… Dat kan frustrerend zijn. Door een usb-stick custom-made te maken, zie je een duidelijk verschil en dan haal je ze ook niet meer zo snel door elkaar. Je hebt hier dus het perfecte relatiegeschenk in handen! Hoe kan je dit relatiegeschenk bij ons personaliseren? Dat leggen wij je in dit artikel uit.

De voordelen van usb-sticks

Laten wij eerst beginnen met het toelichten waarom usb-sticks nog zoveel worden gebruikt. Ze bestaan alweer sinds het jaar 2000, dus er zijn onderhand modernere opslagplaatsen aanwezig zoals de Cloud of Dropbox. In vergelijking met deze nieuwere technieken brengt de usb-stick een aantal voordelen met zich mee. Zo ben je met een usb-stick niet afhankelijk van een goede internetverbinding. Daarnaast gaat het overzetten van bestanden van een usb-stick naar een computer (en andersom) vaak sneller dan het moeten uploaden en downloaden van bestanden naar een van de cloudopslagdiensten. En hoewel deze cloudopslagdiensten over het algemeen veilig zijn, zijn er toch nog mensen die bezorgd zijn over de privacy en veiligheid hiervan. Met een usb-stick kan je deze bestanden fysiek bij je houden. Daarom blijft deze stick dus gewoon een betrouwbare en eenvoudige oplossing voor de meeste mensen.

Saaie vormen

Deze sticks zijn dus nog volop in gebruik door de meeste, echter hebben ze bijna altijd een wat saaie en standaard vorm. Tegenwoordig zijn hier oplossingen voor om een usb-stick er leuk en origineel uit te laten zien om ze makkelijker van elkaar te kunnen onderscheiden. Zo kan je ook voor je onderneming een vorm van de stick kiezen die bij het vak past wat je bedrijf uitvoert. Ook kan je kiezen voor sticks met een aparte of grappige vorm, zoals een vliegtuig, rode peper, gitaar, spuit, brandblusser, ambulance of zelfs een wijnkurk.

Hoe onderscheid je je?

Er zijn al veel bedrijven die een usb-stick als een relatiegeschenk in huis hebben, omdat veel mensen dit dus gebruiken én nodig hebben. Ook zijn usb-sticks een van de duurzamere opties als relatiegeschenk, omdat het lang meegaat. Het is geen wegwerpartikel dus. Er is genoeg keuze voor een leuke vorm usb-stick die bij jouw onderneming en wensen past. Als je deze eenmaal hebt gekozen, onderscheid je je eigenlijk al van de concurrentie omdat je een aparte vorm stick hebt gekozen. Je kan er ook je naam of logo van je bedrijf erop laten zetten door ons, waardoor je dit kunt gebruiken als promotiemateriaal. Zo creëer je ook meer naamsbekendheid voor je onderneming.

Onze voorwaarden

Het is mogelijk om je custom-made usb-sticks te bestellen vanaf 250 stuks. Daarnaast zijn de prijzen makkelijk aan te vragen via deze custom-made pagina. Voor ons is geen idee of visie te gek en wij helpen er graag bij om dit waar te kunnen maken. Je kunt altijd contact  opnemen met onze klantenservice, zij beantwoorden al je vragen en voorzien je indien gewenst van persoonlijk advies!