Bedrukte snoeppotten

Onlangs hebben we voor Simply Mover een mooie opdracht mogen uitvoeren. Het bedrijf, dat werken met rollende transportmiddelen moeiteloos maakt, heeft bedrukte snoeppotten bij ons besteld. Deze stijlvolle snoeppotten worden ingezet voor zowel nieuwe als bestaande klanten. In dit blog lichten we meer uit over dit leuke project.

Over Simply Mover

Om de uitval van medewerkers te minimaliseren, de gezondheidsklachten bij hen te verminderen en de productiviteit te verhogen biedt Simply-Mover diverse oplossingen aan, zoals elektrische trekkers die onder andere rolcontainers, winkelwagens en vuilcontainers kunnen verplaatsen tot maar liefst 3000 kg. Simply Mover is actief in verschillende branches, waaronder de distributie/retail, voedselindustrie en afvalbeheer. Overal waar men moet duwen en trekken aan rollende objecten kan een elektrische trekker ingezet worden.

Geschenk voor klanten

Simply Mover zocht naar een passend geschenk waarmee hun bestaande en nieuwe klanten en relaties verrast kunnen worden - en ze zo wat extra energie te geven. De snoeppotten zijn aan de voorkant voorzien van het Simply Mover-logo (in twee kleuren) en op de bovenkant is het logo gegraveerd op de deksel.

"Prettige samenwerking"

Frits Wernsen, directeur van Simply Mover, is enthousiast over de samenwerking met Stravers. "We hebben dit keer hele mooie snoeppotten laten maken. Ziet er goed uit, fijn overleg gehad over de mogelijkheden en opties. Er zijn mooie, stijlvolle snoeppotten geleverd. Deze kunnen wij weer aanbieden bij onze klanten. Zoals altijd een prettige samenwerking met Stravers."