Trots dat wij onze GGD-vaccinatiehelden mogen aankleden

Nederland is gestart met het vaccinatietraject. Medewerkers van verpleeghuizen, gehandicaptenzorg, wijkverpleging en Wmo-ondersteuning worden als eerst gevaccineerd. De medewerkers zijn uitgenodigd door hun werkgever. Zorgmedewerkers krijgen de keuze uit 25 GGD-locaties waar ze de prik kunnen halen. De vaccinatie bestaat uit twee prikken. Nederland hoopt het gehele vaccinatietraject af te kunnen ronden in september. Wij hebben de vaccinatiehelden van de GGD Noord- en Oost-Gelderland mogen voorzien van bedrukte kleding.

Bedrukte polo's en vesten

De GGD Noord- en Oost-Gelderland is al jarenlang een vaste klant. We hebben in het verleden dan ook regelmatig kleding voor ze mogen bedrukken. Ook in de eerste maand van het nieuwe jaar zijn we weer de gelukkige om bedrukte kleding te mogen leveren aan de GGD Noord- en Oost-Gelderland. En ook nog eens met een bijzondere reden; de GGD-vaccinatiehelden zullen de bedrukte kleding met logo dragen tijdens het vaccinatietraject. De bedrukte roze polo’s en blauwe fleece vesten zullen door de GGD-medewerkers gedragen worden en de bedrukte blauwe polo’s worden door artsen en coördinatoren gedragen. Wij zijn trots dat we deze kleding voor de GGD Noord- en Oost-Gelderland hebben mogen leveren.

Laat ook kleding bedrukken

Wij bedrukken alle soorten kleding; van polo’s tot aan jassen. Bedrijven en organisaties laten dan ook regelmatig bij ons kleding bedrukken of borduren. Dit kan met een naam, logo of tekst. Bedrukte (bedrijfs)kleding zorgt voor herkenbaarheid en vertrouwen bij klanten. Bedrukte kleding versterkt ook het gevoel van saamhorigheid tussen collega’s onderling. Wij bieden een breed assortiment kleding, waardoor er altijd wel een perfect kledingstuk voor jouw bedrijf of organisatie bijzit. Het is ook mogelijk om je eigen kleding aan te leveren, zodat wij die vervolgens kunnen bedrukken. Heb je vragen over kleding bedrukken? Neem contact op met onze textielspecialisten. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar 0315-632515.