Paraplus bedrukken

In Nederland regenland hebben we regelmatig te maken met regen, hagel en sneeuw. Ons land kent zeer wisselvallig weer en een paraplu is dan geen overbodige luxe. Wij bieden een ruim assortiment aan te bedrukken paraplus. Bij Stravers kan je terecht voor automatische paraplus, handmatige paraplus, opvouwbare paraplus, stormparaplus en poncho’s en regenjassen.

Voor elke situatie of persoon is er wel een paraplu te vinden. Deze zijn vervolgens uitermate geschikt om in te zetten als relatiegeschenk. Een bedrukte paraplu is immers een leuk en functioneel geschenk om te krijgen. De bedrukking realiseren wij gewoon zelf, want paraplus bedrukken we in onze eigen drukkerij. Doordat wij alle faciliteiten in eigen huis hebben, kunnen wij jou een scherpe prijs bieden. Wil je graag het verschil weten tussen de soorten paraplus? Dan kun je vrijblijvend contact opnemen met ons. Stuur een e-mail of bel naar 0315-632515.

Artikelen 1-12 van 85

 • Opvouwbare paraplu RPET
  ...
  Bij 250 stuks Vanaf € 5,17
  Bekijk
 • Paraplu Noa RPET
  ...
  Bij 250 stuks Vanaf € 5,52
  Bekijk
 • Grote windbestendige paraplu RPET zwart
  ...
  Bij 250 stuks Vanaf € 6,15
  Bekijk
 • 20.5 inch RPET reflective miniparaplu
  ...
  Bij 250 stuks Vanaf € 8,27
  Bekijk
 • Poncho in zakje
  ...
  Bij 5000 stuks Vanaf € 0,25
  Bekijk
 • ECO stormparaplu bordeaux
  ...
  Bij 384 stuks Vanaf € 4,89
  Bekijk
 • Poncho in bal
  ...
  Bij 1000 stuks Vanaf € 0,34
  Bekijk
 • Opvouwbare paraplu Rain
  +3
  ...
  Bij 1000 stuks Vanaf € 2,61
  Bekijk
 • PVC poncho in bal
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 0,60
  Bekijk
 • Golfparaplu
  +4
  ...
  Bij 500 stuks Vanaf € 3,62
  Bekijk
 • Luxe paraplu
  +3
  ...
  Bij 500 stuks Vanaf € 4,27
  Bekijk
 • Wegwerpponcho
  ...
  Bij 5000 stuks Vanaf € 0,36
  Bekijk

Bedrukte paraplus als give-away

Paraplus zijn het ideale promotiemiddel. Een paraplu met opdruk in de huisstijl van je bedrijf of organisatie is een effectieve promotiemogelijkheid. Een kleur opdruk op een automatische polyester paraplu, opvouwbare automatische paraplu of op een polyester paraplu; alles is mogelijk. Een paraplu met bedrukking wordt vaak ingezet als give-away. Verras bezoekers tijdens evenementen of beurzen met een bedrukte klassieke paraplu van goede kwaliteit. De bezoekers zullen de weg naar je stand snel zien te vinden en wie weet leidt dit tot potentiële klanten. Paraplus zijn populaire relatiegeschenken voor een reclamecampagne. Een paraplu bedrukken met logo is een uitstekende keuze om zo je naamsbekendheid te vergroten.

Onze chique ECO stormparaplu is een echte bestseller. Hij is voorzien van acht panelen en een gebogen houten handvat. De paraplu is automatisch openend. Het frame is gemaakt van sterk fiberglass waardoor de paraplu bestand is tegen storm en wind. Het doek is gemaakt van 100% gerecycled pongee-polyester. De minimale afname van deze automatische stormparaplu is 24 stuks. Liever een kleine oplage bedrukte automatische paraplus bestellen? In overleg kunnen we je een aangepaste prijsopgave toesturen.

Gratis digitale proefdruk

Het bedrukken van paraplus wordt uitgevoerd nadat de digitale proefdruk is goedgekeurd door jou als klant. Een gratis digitale proefdruk is een ontwerp van het relatiegeschenk met daarop de gekozen bedrukking. Op deze manier kan je vooraf zien hoe de bedrukking eruit komt te zien. De digitale proefdruk wordt opgesteld door één van onze grafische vormgevers. We zullen de relatiegeschenken bedrukken in eigen drukkerij en hanteren snelle levertijden. Kies voor een bedrukte paraplu met logo en maak een onuitwisbare indruk op je relaties.

Verschillende soorten paraplus

In ons brede assortiment paraplus vind je verschillende goedkope paraplus. Zo is er voor elke relatie een passende paraplu. Onze handmatige traditionele paraplus zijn populaire relatiegeschenken die veel worden gezien in de winkelstraten. Deze traditionele normale paraplu is ideaal om weg te geven in winkels tijdens regenachtige dagen. Een ander type paraplu die veel verkocht wordt is de automatische paraplu. Opvouwbare automatische paraplus zijn gewaardeerde relatiegeschenken waar de ontvanger zeker wat aan heeft. Stormparaplus zijn inmiddels ook ontzettend populair. Naast dat hij je beschermt tegen de regen, ben je ook veilig in de storm. Een goede stormparaplu zoals een 23inch windbestendige pongee paraplu Skye met kunststof handvat is dan onmisbaar.

Niet alleen regen, maar ook van storm hebben we regelmatig last. Je kent het misschien wel; je loopt buiten in de storm en je paraplu begeeft het. De oplossing hiervoor is de stormparaplu. Wees op elke storm voorbereid met stormparaplus. Deze paraplu is speciaal geproduceerd om zo veilig tijdens elke storm naar buiten te kunnen. Stormparaplus zijn stevig en gaan niet snel stuk. Een stormparaplu bedrukken we naar wens met een naam, logo of tekst.

Een paraplu wordt in ons land zeer regelmatig tevoorschijn gehaald. De regen is onvoorspelbaar waardoor het verstandig is om altijd een paraplu bij de hand te hebben. Daarom adviseren wij om paraplus te laten bedrukken. Uitgeklapte Senz paraplus met logo of tekst vallen op. Een paraplu heeft een groot drukoppervlak waardoor de mogelijkheden om te personaliseren eindeloos zijn. Kies de paraplu en bedrukking die bij je bedrijf en relaties past.

Contact

Wil je paraplus laten bedrukken maar heb je nog een aantal vragen? Neem gerust contact met ons op. Stuur een e-mail of bel naar 0315-632515. Ook andere relatiegeschenken zoals VR brillen, duurzame relatiegeschenken en bidons bedrukken we naar jouw wens. De algemene voorwaarden vind je op onze website.

Laden...