Kinderparaplu's bedrukken

Spelen in de regen is leuk, maar nat worden niet. De combinatie van kou en vocht verhoogt ook de kans op verkoudheid, griep, oorpijn en andere vervelende kwaaltjes. Vooral kinderen zijn hier vatbaar voor. Gelukkig bestaan er kinderparaplu's. Lichte, vrolijke paraplu's speciaal gemaakt voor kleine kinderhandjes. Richt jouw bedrijf zich op deze kleintjes, laat dan kinderparaplu's bedrukken met logo of bedrijfsnaam.

1 artikel

1 artikel

Kinderparaplu's bedrukken met logo

Met regenlaarsjes, een regenjas, sjaal en paraplu in de hand kan de pret beginnen. Hoe hard het ook regent, onder de paraplu is het heerlijk droog. En als de regen stopt, kan je hem gewoon inklappen en als wandelstok of zwaard gebruiken. Wie had gedacht dat een paraplu zo leuk kon zijn?

Kinderparaplu's bedrukken speciaal voor kinderen

Kinderparaplu's zijn een leuk en nuttig relatiegeschenk voor jonge kinderen. Stravers Promotions heeft een kleurrijk aanbod aan vrolijke kinderparaplu's, zoals een paraplu in de vorm van een kikker. Loop je liever met je kind aan de hand onder de paraplu? Kies dan voor:

  • Automatische paraplu's
  • Handmatige paraplu's
  • Opvouwbare paraplu's

Goedkope kinderparaplu's bedrukken

De kinderparaplu's van Stravers Promotions zijn van goede kwaliteit en aantrekkelijk geprijsd. Ook kunnen alle goedkope kinderparaplu's van bedrukking worden voorzien. Zo kun je jouw bedrijf promoten bij jong en oud. Kinderparaplu's bedrukken met logo zijn een opvallend en origineel premium. Een vrolijke, felgekleurde paraplu kan geen enkel kind weerstaan!

Promoot je bedrijf en bescherm tegelijkertijd kinderen tegen regen en verkoudheid met een kinderparaplu. Plaats vandaag nog een bestelling voor (bedrukte) kinderparaplu's van Stravers Promotions of vraag eerst een vrijblijvende offerte aan. Wij leveren snel, dus als je vandaag nog besteld, heb je voor je het weet de bestelling in huis. Voor vragen over kinderparaplu's bedrukken kun je contact opnemen met: 0315-632515.

Laden...