Handmatige paraplus bedrukken

Tijdens een regenachtige dag is de handmatige paraplu het meest geziene object in de winkelstraten. Deze handmatige paraplu is het meest populair onder de Nederlanders en is daarom reuze geschikt als relatiegeschenk. Handmatige paraplu's bedrukken we dan ook in alle soorten en maten. We bieden je een ruim assortiment met voldoende keuze.

Artikelen 1-12 van 24

Handmatige paraplu's bedrukken ter promotie

Bedrukte handmatige paraplu's zijn niet alleen als relatiegeschenk maar ook als promotieartikel te gebruiken. Zo kun je ze bijvoorbeeld weggeven op festivals of in winkels tijdens regenachtige dagen. De ontvanger zal dit geschenk waarderen en meer sympathie krijgen voor je bedrijf. Daarnaast verhoog je natuurlijk je eigen naamsbekendheid, want bedrukte paraplu's hebben een enorm bereik.

Handmatige paraplu's bedrukken in eigen drukkerij

Handmatige paraplu's bedrukken we in onze eigen drukkerij. Hier beschikken wij over de juiste mensen en technieken om handmatige paraplu's in hoge kwaliteit te bedrukken. Vraag gerust eens een gratis drukvoorstel aan. Om jouw logo middels een schets op de handmatige paraplu te bekijken. Pas na akkoord van de drukproef gaan onze drukkers aan de slag met jouw handmatige paraplu's bedrukken.

Heb je interesse om handmatige paraplu's te laten bedrukken met logo of bedrijfsnaam? Neem dan contact op met onze medewerkers, zij helpen je graag met het gereed maken van jouw bestelling. Tevens kun je bij hen terecht voor vragen over handmatige paraplu's bedrukken. We hebben de nodige kennis in huis over materialen en druktechnieken. Neem contact op met: 0315-632515.

Laden...

Laden...