bellenblaas

Als een lieve juf vertrekt, huilt de klas vaak tranen met tuiten. Kinderen raken meestal snel gehecht aan een lerares. Vaak vinden ze het moeilijk om afscheid te nemen, omdat ze met dit fenomeen nog niet bekend zijn. Wil je de teleurgestelde gezichtjes van de kinderen opvrolijken met een leuk cadeautje, zodat het afscheid van de juf wat minder verdrietig is? Dan is een bellenblaas het geschenk dat je zoekt.

Een bellenblaas tovert in een mum van tijd een glimlach op het droevigste kindergezicht. Immers, een bellenblaas kan voor uren blaasplezier zorgen. De bellen die opstijgen en in de lucht uiteenspatten fascineren zowel kleine als grotere kinderen.

Zorg dat de klas een prachtige herinnering overhoudt aan de vertrekkende juf door de bellenblaas te laten bedrukken met een leuke tekst of een logo. Eén blik op de bellenblaas, die natuurlijk vaak tevoorschijn zal worden gehaald, doet ieder kind uit de klas denken aan de liefste juf die voor een leuk afscheidscadeau zorgde.

Wil je dat de kinderen in je klas kunnen genieten van een mooie bedrukte bellenblaas? Kijk dan eens in het aanbod van Stravers.nl om je favoriete bellenblaas uit te zoeken. Bij het uitkiezen van je cadeau kan je in je achterhoofd houden van welke bedrukking je jouw geschenk wilt laten voorzien. Zo kan je de kleur en het model afstemmen op de boodschap die je met jou bedrukking wilt overbrengen.

Heb je het geschenk gevonden dat je wilt laten bedrukken? Dan zorgt Stravers.nl voor een vlekkeloze afhandeling van je bestelling en een prima service. Het afscheidscadeau van de vertrekkende juf zal alle kinderharten op de bewuste dag doen smelten!