zweetbandjes sporten

Sporten, of het nou in de sportschool of buiten is, is wat iedereen doet of zou moeten doen. Regelmatige beweging is zoals de meeste mensen wel weten, erg belangrijk. Steeds meer mensen trekken naar buiten om te sporten, lekker fietsen of hardlopen. Wat je ook doet, zweetbandjes komen altijd van pas.

Een nieuwe trend is de bootcamp. Sporters kunnen dan lekker naar buiten en tegelijk eens flink bewegen. Vaak worden de bootcamp lessen in het park gegeven of op een andere plaats in de buitenlucht. Het nadeel van buiten sporten ten opzichte van in de sportschool, is alleen dat het lastig is om zowel een flesje water als een handdoek mee te nemen.

De handen vrij met bedrukte zweetbandjes

Iemand die eens flink wil gaan sporten -denk aan hardlopen- neemt vaak niet meer mee dan wat muziek. Na enkele kilometers rennen en zweten, kan dit zweet nogal eens vervelend zijn. Gelukkig zijn er daarom te bedrukken zweetbandjes uitgevonden. Met zweetbandjes houd je de handen vrij en kun je toch zweet wegvegen. Een erg handige sportaccessoire dus. En daarmee een ideaal te bedrukken relatiegeschenk.

Is je bedrijf een bekende in de sportbranche en zoek je een goedkoop relatiegeschenk? Kies dan voor de bedrukte zweetbandjes van Stravers Promotions. Een uitstekende manier om bijvoorbeeld een sportschool bekendheid te geven. De bandjes zijn gemakkelijk te bedrukken met een tekst of logo naar keuze. Ze zijn uit te delen aan potentiële klanten. Laat ze een leuke proefles volgen, bijvoorbeeld een bootcamp les in het park. Ze zullen ervaren hoe heerlijk het is om buiten te sporten en hoe handig een zweetbandje is. Je sportschool zal daarmee opvallen en een populaire keuze worden.

Een sportieve opdruk

Kies voor een leuke, sportieve tekst om de polsbandjes mee te bedrukken. Niets is fijner dan een stimulerende uitspraak, dat kan sporters net dat beetje extra motivatie geven! Deel de bedrukte zweetbandjes van Stravers Promotions uit en haal die nieuwe klanten gemakkelijk en snel binnen.

Voor advies verwijzen wij je naar onze klantenservice: 0315-632515