zweetbandjes sporten

In de jaren 80-90 kwamen de zweetbandjes op mede dankzij de bekende band "Doe maar", niet meer weg te denken uit  het straatbeeld. Maar zoals wel vaker met mode is het slechts een kwestie van tijd voordat een accessoire weer naar de achtergrond is verdwenen. Maar... Wij hebben goed nieuws; zweetbandjes zijn weer terug van weggeweest en ze zijn hipper dan ooit!

Zoals wel vaker is er een groot evenement nodig om een verschijnsel terug te laten keren. In 1988 werden de haren van Ruud Gullit ongekend populair en in 2024 hebben wij onze Memphis Depay die speelt met een zweetband waarmee hij direct een mode statement maakt. De trend is ondertussen breed overgenomen door alle supporters van het Nederlands elftal en ook wij als leverancier van relatiegeschenken merken hier de gevolgen van. Vrijwel dagelijks krijgen wij aanvragen en/of bestellingen voor zweetbandjes met bedrukking in alle denkbare kleuren.

Ruud Gullit heeft een prominente rol gespeeld in het behalen van de EK titel, hopelijk kan onze Depay dit ook. Aan de zweetband zal het niet liggen...

De handen vrij met bedrukte zweetbandjes

Iemand die eens flink wil gaan sporten -denk aan hardlopen- neemt vaak niet meer mee dan wat muziek. Na enkele kilometers rennen en zweten, kan dit zweet nogal eens vervelend zijn. Gelukkig zijn er daarom zweetbandjes voor pols en hoofd uitgevonden. Met zweetbandjes houd je de handen vrij en kun je toch zweet wegvegen. Een erg handige sportaccessoire dus. En daarmee een ideaal te bedrukken relatiegeschenk.

Is je bedrijf een bekende in de sportbranche en zoek je een goedkoop relatiegeschenk? Kies dan voor de bedrukte zweetbandjes. Een uitstekende manier om bijvoorbeeld een sportschool bekendheid te geven. De bandjes zijn gemakkelijk te bedrukken met een tekst of logo naar keuze. Ze zijn uit te delen aan potentiële klanten. Laat ze een leuke proefles volgen, bijvoorbeeld een bootcamp les in het park. Ze zullen ervaren hoe heerlijk het is om buiten te sporten en hoe handig een zweetbandje is. Je sportschool zal daarmee opvallen en een populaire keuze worden.

Een sportieve opdruk

Kies voor een leuke, sportieve tekst om de polsbandjes mee te bedrukken. Niets is fijner dan een stimulerende uitspraak, dat kan sporters net dat beetje extra motivatie geven! Deel de bedrukte zweetbandjes van Stravers Promotions uit en haal die nieuwe klanten gemakkelijk en snel binnen.

Update: 24-06-2024