studieverenigingen

Student? Dan ben je vast al weer druk aan de slag met je studie. En daarnaast zijn er tal van verenigingen om eventueel veel gezellige tijden bij door te brengen. Ga je een bestuursjaar doen, bij je studie- of studentenvereniging, of ben je nog maar net lid? Denk dan aan de juiste merchandising: bedrukte artikelen die je vereniging, dispuut of jaarclub de juiste uitstraling geven. Stravers.nl regelt het voor je!

Nieuw bloed aantrekken

De woningnood in de studentensteden is hoog, de straten worden ‘s ochtends weer druk befietst en het uitgaansleven is actief: het studiejaar is weer volop begonnen! Een hoop eerstejaars studenten zijn eind augustus hun studentenleven ingestapt en maken kennis met de vele elementen van het studeren. Daarbij horen natuurlijk boeken en colleges, maar ook veel gezellige evenementen en verenigingen! Voor studie- en studentenverenigingen is het begin van het studiejaar dé tijd om animo te creëren voor de vereniging en zo veel mogelijk nieuw bloed aan te trekken.

Goede merchandising

Hoe kun je dat het beste doen? Door het gebruik van sociale media, flyeren en studenten aan te spreken kun je al de aandacht trekken van een hoop studenten. Maar het is ook belangrijk dat je je als vereniging profileert door bijvoorbeeld goede merchandising. Kleding en caps die voorzien zijn van het verenigingslogo zijn onmisbaar! En de kamer van de studievereniging kan niet zonder een verzameling bedrukte balpennen en kantoorartikelen. Om uit te delen of te verkopen aan zojuist aangetrokken studenten. Zorg bijvoorbeeld voor bedrukte USB-sticks voor alle leden. Zodat als ze een computer in de bibliotheek bezoeken er gelijk reclame voor de vereniging wordt gemaakt.

Niet alleen voor het trekken van nieuwe studenten zijn bedrukte artikelen belangrijk. Ook voor zojuist opgerichte jaarclubs en disputen is het van belang om de juiste shirts te regelen zodat je herkenbaar bent als groep! Natuurlijk voorzien van jullie naam en eventueel een logo. Daar kun je mee aankomen op de volgende informele borrel!