paraplu

Paraplu en regen, ze horen bij elkaar. De paraplu is hét instrument dat in het straatbeeld verschijnt zodra de eerste spatjes vallen. Erg handig, zo’n paraplu. Maar een paraplu heeft ook een symbolische betekenis. Eentje die zich perfect leent om betekenis te geven aan de bedrukte paraplu als relatiegeschenk.

Wat meer over overkoepeling

De paraplu is een afgeleide van de parasol. Die hebben we helaas niet al te vaak nodig in Nederland. Het ontwerp van de parasol biedt gelukkig ook perfecte bescherming tegen hemelwater. Het overkoepelende doek zorgt ervoor dat alles wat zich daaronder bevind, niet nat wordt. Daar aan ontleent de paraplu zijn symbolische betekenis. De paraplu staat namelijk ook voor een groter, overkoepelend geheel. ‘Onder dezelfde paraplu’  betekent dat een product onder dezelfde merknaam valt als een ander product. Of een bepaalde afdeling onder hetzelfde bestuur als een andere afdeling.

Voor de fusie, samenwerking of andere gelegenheid

Gaat je bedrijf, school, afdeling of zaak fuseren met een ander? Dan kom je onder dezelfde paraplu! Het geven van een bedrukte paraplu sluit dan ideaal bij deze gebeurtenis aan. Een leuke en origineel cadeau, en nog nuttig ook in dit natte land. Bovendien kunnen alle paraplu’s worden voorzien van de gewenste bedrukking. Dus dat kan het logo van het bedrijf zijn, of een spreuk die herinnert aan de gelegenheid: ‘Onder dezelfde paraplu’ bijvoorbeeld! Voorzie je werknemers, zakelijke relaties en ‘nieuwe collega’s’ van dit leuke geschenk.

De enige echte paraplu

De handmatige paraplu is de klassieke, simpele paraplu waarin iedereen denkt als je ‘paraplu’ zegt. Geef je de paraplu als symbolisch cadeau, dan sluit de oer-paraplu daar perfect bij aan. Je hebt de keus tussen een simpele promotie paraplu, tot het moderne 30” model van het merk Slazenger. Veelal kun je kiezen uit meerdere kleuren en uiteraard worden ze voorzien van de door jou gewenste bedrukking. Vang je fusie of samenwerking in de zomer aan? Kies dan voor een aansluitende paraplu met UV-bescherming: een ideale parasol dus! Samen verder onder dezelfde paraplu, vier het met dit prachtige geschenk.