Reistassen bedrukken

Reistassen: tassen die je meeneemt wanneer je gaat reizen. Dan denk je waarschijnlijk al snel aan vakanties of zakenreizen. Maar reizen betekent ook het onderweg zijn naar bijvoorbeeld je werk, de sportschool of het strand. Eigenlijk zijn de meeste mensen die tassen bij zich dragen op een bepaalde manier ingesteld om te gaan reizen, denk aan mensen die hun eten meenemen in een koeltas of in hun vrije tijd onderweg zijn naar de sportschool met een sporttas. Maar ook trolleys en grote reistassen vind je in onze categorie reistassen. Zo kan je met een gerust hart op vakantie. Je hoeft niet bang te zijn dat de kleding niet in een reistas gaat passen want veel van onze tassen beschikken over extra grote (zij)vakken. Reistassen zijn luxe relatiegeschenken. Een exclusief relatiegeschenk voor je exclusieve relaties.

Doordat er zoveel soorten reistassen bestaan, kan het soms lastig zijn om de juiste keuze te maken voor je business. Gelukkig zit ons team voor je klaar om je te helpen. Zij kunnen je adviseren over onze populaire relatiegeschenken en de bedrukking hiervan. Je kan contact met ons opnemen door een e-mail te sturen of te bellen naar 0315-632515.

Artikelen 1-12 van 178

 • Samsonite Magnum Eco Spinner 55
  ...
  Bij 100 stuks Vanaf € 119,95
  Bekijk
 • Toilettas Cadera
  ...
  Bij 1000 stuks Vanaf € 1,79
  Bekijk
 • Eenvoudige kledinghoes zwart
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 1,16
  Bekijk
 • Non-woven koeltas voor 6 blikjes
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 0,90
  Bekijk
 • Sporttas Go
  ...
  Bij 250 stuks Vanaf € 7,11
  Bekijk
 • Koeltas voor 6 blikjes
  ...
  Bij 1000 stuks Vanaf € 1,58
  Bekijk
 • Trolley, 4 wielen
  ...
  Bij 50 stuks Vanaf € 43,36
  Bekijk
 • Polycanvas toilettas
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 1,25
  Bekijk
 • Toillettas
  ...
  Bij 5000 stuks Vanaf € 0,50
  Bekijk
 • Katoenen toilettas blauw
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 0,81
  Bekijk
 • Koeltas Fris blauw
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 1,01
  Bekijk
 • Strandtas/shopper
  +1
  ...
  Bij 500 stuks Vanaf € 3,84
  Bekijk

Reistassen bedrukken naar wens

Je gaat op reis en neemt een reistas mee, zoals bijvoorbeeld een trolley, een kledingtas of een weekendtas. Alles moet er natuurlijk wel inpassen. Vaak koop je op vakantie ook nog een aantal leuke souvenirs, misschien wel kleding of andere leuke benodigdheden. Wat betekent dat de reistas ook groot genoeg moet zijn voor de terugreis. Wanneer je bij ons een reistas besteld, hoef je je hier geen zogen over te maken.

Wil je je relaties of werknemers graag verrassen met een reisgerelateerd relatiegeschenk? Onze Vancouver reistas is een grote tas met een extra vak met rits aan de voorkant. Ook is hij voorzien van een verstelbare schouderband. De tas is vervaardigd uit 600D polyester. De minimale afname is 25 stuks. Toch liever een kleine oplage bedrukte reistassen bestellen? In overleg kunnen wij je een aangepaste prijsopgave toesturen. Een offerte aanvraag kan via de website worden ingediend. Deze Vancouver extra grote reistas is een opvallend relatiegeschenk en daardoor zeer geschikt om te laten bedrukken met logo of tekst.

Naast deze Vancouver reistas hebben we ook een katoenen reistas, een deluxe reistas met tabletvak, een functionele polyester sporttas, een pvc vrije duffel reistas of non woven tassen. Wij kunnen al onze reistassen met logo of tekst laten bedrukken. Een bedrukte reistas kan de naamsbekendheid op een snelle manier vergroten. Mensen komen in aanraking met je naam, logo of tekst. Op deze manier zullen mensen je niet snel vergeten.

Gratis digitale drukproef

Voordat we de reistassen laten bedrukken, zullen wij een gratis digitale drukproef opstellen. Een digitale drukproef is een schets van het relatiegeschenk met bijbehorend logo of tekst. De drukproef wordt opgesteld door één van onze grafische medewerkers. Wij zullen je de drukproef toesturen en vragen om deze goed te controleren. Als je iets wilt aanpassen, dan is dat altijd mogelijk. Laat het ons weten en wij zullen de aanpassingen doorvoeren in de digitale proefdruk. Vervolgens zullen we de reistassen bedrukt met logo of tekst naar je opsturen. De bedrukte reistassen worden direct geleverd uit onze eigen drukkerij. Hierdoor kunnen wij een hoge kwaliteit garanderen en worden de bedrukte reistassen snel geleverd.

Reistassen laten bedrukken: druktechnieken

Reistassen kan je bij Stravers laten bedrukken. Reistassen bedrukken we met naam, logo of tekst. Promotie door middel van bedrukte reistassen is een van de meest effectieve manieren van reclame maken. Er is bij ons een zeer breed assortiment aan reistassen te verkrijgen. Bekijk bijvoorbeeld onze trolleys, weekendtassen, sporttassen en koeltassen. Mensen met reistassen zijn potentiële reclamedragers die je kunnen helpen jouw bedrijfsnaam of merk te versterken. Reistassen bedrukken we in eigen drukkerij.

Door onze jarenlange ervaring, ervaren drukkers en de beschikking over een eigen drukkerij zullen wij de relatiegeschenken op de best mogelijke manier bedrukken, zodat de bedrukking er strak uitziet en je relaties er lang plezier van zullen hebben. De meeste van onze reistassen bedrukken we via zeefdruktransfer. Zeefdruk transfers zijn bedrukkingen op een kunststof drager, waardoor de bedrukking niet direct op het product wordt gedrukt. Door middel van hoge temperaturen wordt vervolgens via de drager de bedrukking op de relatiegeschenken geperst.

Naast reistassen worden ook veel van onze andere relatiegeschenken bedrukt met zeefdruktransfers. Voornamelijk tassen en rugzakken zoals bijvoorbeeld jute tassen en eco tassen, maar ook opvouwbare paraplu’s en bepaalde bureau accessoires zoals een etui kunnen op deze manier bedrukt worden.

Contact

Heb je vragen over reistassen bedrukken of wil je persoonlijk advies? Dan kan je contact opnemen met ons. Stuur een e-mail of bel naar 0315-632515. Onze algemene voorwaarden vind je op de website.

Laden...

Laden...