Plunjezakken bedrukken

Wil je je spullen opbergen in een handige tas die je gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen? Dan is een plunjezak iets voor jou. De ouderwetse plunjezakken bieden voldoende ruimte voor alle zaken die je onderweg niet kunt missen en weegt bovendien bijna niets. Verder kun je de plunjezak op diverse wijzen dragen. Al deze prettige eigenschappen hebben ervoor gezorgd dat de plunjezak eigenlijk nooit uit de mode is geraakt.

2 artikelen

2 artikelen

Plunjezakken bedrukken als relatiegeschenk

Lijkt het je leuk om je relaties een handige plunjezak cadeau te doen? Dan vind je in het assortiment van Stravers Relatiegeschenken ongetwijfeld het geschenk dat je zoekt. Bekijk het aanbod maar eens op je gemak om te bepalen welke plunjezak de bedrukking het mooist laat uitkomen:

Als je het optimale uit het relatiegeschenk wilt halen, en je laat plunjezakken bedrukken is het verstandig om de plunjezak en de bedrukking op elkaar af te stemmen. Dit kun je doen door ervoor te zorgen dat zij bijvoorbeeld qua kleur bij elkaar passen.

Plunjezakken bedrukken met logo

Maak je relaties blij met een praktisch en tijdloos cadeau door hen plunjezakken als relatiegeschenk te geven. De plunjezak is een mobiel cadeau dat vaak naar buiten wordt meegenomen. Om deze reden leent de plunjezak zich goed voor bedrukking met het bedrijfslogo. Immers, de bedrukking zal ervoor zorgen dat een groot publiek snel bekend raakt met jouw bedrijfsnaam. Je zorgt dus voor promotie in de vorm van een leuk en bruikbaar relatiegeschenk! Plunjezakken bedrukken wij in eigen moderne drukkerij.

Heb je besloten welke plunjezak je wilt laten bedrukken met jouw logo? Dan zorgt Stravers Relatiegeschenken voor een efficiënte afhandeling van de bestelling. Je kunt er van uitgaan dat je dierbare zakenrelaties een kwalitatieve, bedrukte plunjezak zullen ontvangen die voorzien is van een hoogwaardige bedrukking. Natuurlijk mag je bij Stravers Relatiegeschenken ook rekenen op een prima service! Heb je daarom vragen over plunjezakken bedrukken, neem dan direct contact met ons op.

Laden...