Koeltassen bedrukken

Een zomerse dag zorgt ervoor dat men graag naar buiten gaat om activiteiten te ondernemen. Lekker een dagje naar het strand of een stevige wandeling in het zonnetje zorgt voor de nodige ontspanning maar brengt ook de nodige dorst met zich mee. Op zulke momenten is er niets lekkerder dan een heerlijk koud drankje bij de snacks die meegenomen zijn in een goede koeltas. Laat koeltassen bedrukken met logo en deel deze uit als relatiegeschenk.

Artikelen 1-12 van 62

Koeltassen bedrukken met logo

Er zijn diverse modellen koeltassen verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. Maar waar moet men nu op letten om een goede keuze te maken? Het belangrijkste is dat het koelcompartiment afgesloten is en er geen warme lucht bij kan komen. Een koeltas die afsluitbaar is met een rits is vaak een zeer praktische en goede manier om mee af te sluiten. Ook is de kleurkeuze belangrijk, een zwarte koeltas zal veel meer warmte aantrekken dan een witte versie. Genoeg belangrijke factoren om rekening mee te houden voordat je koeltassen laat bedrukken.

De meeste koeltassen zijn over het algemeen dubbelwandig en beschikken over isolatiemateriaal die tussen de binnenste en buitenste wand zitten. Wat ook verstandig is om de etenswaren zo koel mogelijk te krijgen is het toevoegen van koelelementen die men voorafgaand in de diepvries gehad heeft, zodat deze de optimale bevroren temperatuur bereikt hebben. Naast koeltassen bedrukken wij ook:

  • Sporttassen
  • Beautycases
  • Toilettassen

Koeltassen bedrukken als relatiegeschenk

Koeltassen bedrukken met logo lenen zich uitstekend om in te zetten als relatiegeschenk en daarmee merken drankjes of ander etenswaar voor in de zomer te promoten. Een zomerse promotie op de momenten dat mensen in opperbeste stemming zijn, is een effectieve manier van reclame maken. Koeltassen beschikken ook nog eens over een fraai oppervlak waar een reclameuiting of logo op bedrukt kan worden.

Koeltassen bedrukken wij in onze eigen hypermoderne drukkerij. Hier gaan enkel professionele drukkers aan de slag met jouw koeltassen. Doordat wij alles in eigen huis hebben kunnen wij kwaliteit garanderen.

Heb je impulsief een leuke reclame actie verzonnen waarbij je snel dient te beschikken over koeltassen? Ook dan kun je bij Stravers Relatiegeschenken snel schakelen aangezien wij beschikken over een groothandel en eigen drukkerij waardoor wij in staat zijn om zeer snel te leveren. Wil je meer informatie over koeltassen bedrukken? Neem dan contact op met onze gespecialiseerde medewerkers.

Laden...