Reistassen bedrukken

Ook voor wie op zoek is naar een opvallend relatiegeschenk is dit een goede optie. Je relaties zullen een dergelijk luxe geschenk zeker op prijs stellen en je bedrijf onthouden. Reistassen bedrukken met een bedrijfslogo zal als bijkomend voordeel de naamsbekendheid vergroot worden. Maar niet alleen als relatiegeschenk zijn deze koffers geschikt, ook voor je eigen werknemers. Worden er in je bedrijf regelmatig zakenreizen gemaakt door werknemers of collega's? Dan kan het een slimme keuze zijn om reistassen te bedrukken met logo. Hiermee zullen je werknemers of collega's ook op de plaats van bestemming een goede indruk van het bedrijf geven.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Reistassen bedrukken met logo

Ik ga op reis en ik neem mee… een reistas! Het belangrijkste artikel voor wie op reis gaat is natuurlijk iets om je bagage in mee te nemen. Uiteraard zijn je tickets, paspoort en geld ook belangrijk, zonder dergelijke papieren komt men het land niet eens uit. Maar er zijn zo veel andere spullen die mee op reis gaan, denk aan kleding en verzorgingsproducten. Maar ook boeken, de laptop en camera zitten vrijwel altijd in de koffer. De meeste spullen zijn onmisbaar en sommige spullen wellicht iets minder nodig. Toch willen we graag al die bagage mee kunnen nemen naar onze eindbestemming. Een koffer, trolley of reistas is hierbij erg belangrijk. Het is afhankelijk van de reis wat voor bagage er nodig is en ook de koffer kan hierop aangepast worden. Voor een zakenreis heb je wellicht een minder grote koffer nodig dan voor een strandvakantie in een zonnig land of voor een kampeervakantie in Frankrijk.

Een mooie tas, koffer of trolley is dan ook handig bij elke reis die je maakt en een vereiste voor iedereen. Ben je op zoek naar een mooie reistas of trolley, kijk dan eens rond in het assortiment van Stravers Promotions. Er is een ruime keuze in koffers en reistassen in verschillende vormen en maten. Ze zijn zowel geschikt voor zakenreizen als voor een weekendje weg of voor een vakantie.

Laden...

Laden...