Kledingtassen bedrukken met logo

Een mooi pak wil je niet in de kreukels hebben en netjes op een gepaste locatie op kunnen bergen. In dat geval zijn kledingtassen een “must-have” voor iedereen die het belangrijk vindt om er kreukloos bij te lopen. Ben je toe aan een nieuw kostuum of 3-delig pak? Dan is de kans groot dat je bij aanschaf in een (betere) modezaak een kledingtas cadeau krijgt om je kleding in te vervoeren. Laat kledingtassen bedrukken met logo of tekst en zorg ervoor dat kopers jouw modezaak niet meer vergeten.

4 artikelen

4 artikelen

Kledingtassen bedrukken met logo

Het inzetten van kledingtassen door modehuizen is vaak een uitstekende reclame voor de onderneming zelf wanneer er gekozen wordt om er een logo of naam op te laten bedrukken. Een zwarte kledingtas met een zilveren bedrukking zal hoge ogen gooien wanneer een klant met een dergelijke tas door de stad loopt. Prima reclame dus. Wij beschikken over een ruim assortiment kledingtassen, echter hebben wij een aantal uitspringers:

  • Kledinghoes non woven
  • PEVA kledinghoes
  • Polyester kledingtas

Kledingtassen bedrukken voor collega's

Ook voor collega’s die regelmatig op klantenbezoek gaan is het niet onverstandig om een extra kostuum in de kofferbak te hebben liggen verpakt in een kledingtas. Er kan onderweg altijd een ongeluk gebeuren met bijvoorbeeld een blikje Cola waardoor het beschikken over een extra pak er toch nog voor kan zorgen dat je je relaties netjes en degelijk onder ogen kan komen.

Heb je afspraken in het buitenland en dien je hiervoor in een hotel te verblijven? Dan zijn kledingtassen helemaal essentieel. Een extra set kleren vervoeren of je huidige set netjes opbergen is daardoor zo gepiept.

Laden...