Sporttassen bedrukken met logo

Promotie van je sportteam of –club, of van de sponsor. Menig voetbalteam heeft zijn eigen sporttassen die het aan de teams beschikbaar stelt. Jouw vereniging nog niet? Bestel een aantal sporttassen bij ons en laat ze gelijk professioneel bedrukken met het logo van de vereniging. Sporttassen bedrukken zorgt voor een goede uitstraling, de tassen zijn herkenbaar én ze zorgen voor makkelijke promotie van de vereniging, overal waar de tas heen gaat. Een andere optie is om ze te laten bedrukken met het logo van een sponsor.

Artikelen 1-12 van 24

Sporttassen bedrukken met logo

Er zijn heel wat moeders die niet vrolijk worden van een sporttas in de gang. Dat betekent dat er weer voor het hele team gewassen kan worden. Gelukkig hebben de meeste andere mensen niet zo veel bezwaren tegen sporttassen. Integendeel: vind op zaterdagochtend maar eens een auto op de weg zonder sporttas op de achterbank. Laat sporttassen bedrukken met jouw logo en pronk op het sportveld.

Sporttassen zijn de meest praktische manier om de sportuitrusting in te vervoeren. Dat geldt zeker voor grote pakken als die van american footballspelers, ijshockeyspelers, of de keeper van een hockeyteam. Maar ook voetbalteams maken gebruik van sporttassen, net als zo'n beetje alle andere sporten. Dat kan natuurlijk een effen sporttas zijn, maar dan zou je een hele andere mogelijkheid van de sporttas onbenut laten: de ideale mogelijkheid tot promotie! Sporttassen bedrukken met de logo's van alle sponsoren van het team bijvoorbeeld.

Sporttassen bedrukken voor sportclub

Stravers Promotions biedt een mooie collectie sporttassen met bekende merken en veel uitvoeringen. Uiteraard is er ook voldoende keuze als het op kleur aankomt, je kiest natuurlijk voor een kleur die hoort bij de club! Niet alleen zijn sporttassen geschikt voor sport, maar ook voor bijvoorbeeld vakantie! Want het zijn natuurlijk in wezen gewoon fijne grote tassen en dus ideaal om je kleding in te vervoeren op vakantie. Iedere reiziger zijn eigen sporttas (of twee reizigers delen er één) en hup de auto of het vliegtuig ermee in. Zoek je meer informatie over sporttassen bedrukken, schroom dan niet om contact op te nemen met onze specialisten.

Laden...

Laden...