Schoenentassen bedrukken

De manier waarop je je kleedt en presenteert is een belangrijk onderdeel van de indruk die je achterlaat op de mensen in de omgeving. Een net pak met mooie, donkere schoenen daaronder geven nog altijd een verzorgde en professionele indruk. Maar afhankelijk van de tak waarin je werkzaam bent, kan het ook heel gebruikelijk zijn om casual gekleed te gaan met een mooie spijkerbroek en luxe sneakers. In welke klederdracht dan ook, de schoenen zijn een belangrijk onderdeel van de uitstraling. Dus waarom zou je hier niet zuinig op zijn? Speel hier daarom op in en laat schoenentassen bedrukken met logo of tekst.

Oplopende volgorde

2 artikelen

 1. Beoordeling:
  100%
  Toilettas Cadera
  Vanaf € 2,19 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,79
  Bij 1000 stuks
 2. Opbergtas laarzen
  Vanaf € 11,42 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 8,71
  Bij 250 stuks

2 artikelen

Schoenentassen bedrukken met logo

Wanneer je als bedrijfsleider personeel op zakenreis stuurt, worden alle kledingstukken netjes in een koffertje ingepakt zodat de kleding netjes en heel blijft. Vind je het ook belangrijk dat de schoenen van het personeel in dezelfde staat blijven, zodat er een goede indruk kan worden gemaakt op die buitenlandse klant? Geef dan nu schoenentassen cadeau aan je personeelsleden en zorg dat ze er altijd van top tot teen verzorgd en netjes uit zien! Ook wanneer ze veel moeten reizen. Naast nette schoenen zorg je ook voor wereldwijde reclame wanneer je schoenentassen laat bedrukken met logo.

Populaire schoenentassen in ons assortiment zijn:

 • Schoenentas Cadera
 • Schoenentas Fit
 • Non-woven schoenentas

Schoenentassen bedrukken als relatiegeschenk

Naast een cadeau voor het personeel is dit ook een prachtig relatiegeschenk voor je klanten. Vrijwel iedereen kan een schoenentas gebruiken, voor het opbergen van zijn of haar mooie schoenen of wanneer er gereisd gaat worden. Toch zijn er weinig mensen die hierbij stil staan en dergelijke tassen aanschaffen. Wil je laten zien dat je wél nadenkt over deze details en wil je daarom met een vernieuwend relatiegeschenk op de proppen komen? Geef het personeel én klantenbestand een schoenentas cadeau, uiteraard bedrukt met je bedrijfsnaam of logo!