Persoonlijke verzorgingsartikelen bedrukken

Tandenborstels en tandpasta, scheerapparaten en trimmers, producten op het gebied van badtextiel en douche, make-up accessoires, manicure sets, zeep en ga zo nog maar even door. Veel van onze persoonlijke verzorgingsartikelen vinden we op de badkamer. Mensen besteden veel van hun tijd in de badkamer, zowel ’s ochtends als ’s avonds. Wij mensen vinden persoonlijke verzorging over het algemeen erg belangrijk. We lopen er het liefst netjes en verzorgd bij. Niet gek dat er daarom tientallen - of misschien wel honderden - artikelen op de markt te vinden zijn, die ons hierbij helpen.

Persoonlijke verzorgingsartikelen inzetten als relatiegeschenk? Wij adviseren om ze te laten bedrukken met een naam, logo of tekst. Heb je vragen over persoonlijke verzorgingsartikelen bedrukken? Neem dan contact met ons op. Stuur een e-mail of bel naar 0315-632515.

Artikelen 1-12 van 87

Persoonlijke verzorgingsartikelen bedrukken met logo

Laat persoonlijke verzorgingsartikelen bedrukken met logo of tekst. Doordat we veel tijd besteden in de badkamer zullen bedrukte verzorgingsartikelen elke dag opnieuw opvallen. ’s Ochtends en ’s avonds, elke dag wel minimaal twee keer. Niet alleen binnenshuis, maar ook buiten valt een verzorgingsartikel met logo op. Denk bijvoorbeeld aan bedrukte lippenbalsem sticks, haarborstels of een desinfecterende handgel met logo of tekst. Deze relatiegeschenken worden dus ook buitenshuis opgemerkt door voorbijgangers. Wij bieden gepersonaliseerde verzorgingsartikelen voor binnen én buiten.

De lippenbalsem Sophie zorgt voor verzorgde lippen. De balsem is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Deze verzorgingsproducten bedrukken we middels de tampondruk. De minimale afname is 250 stuks. Liever een kleine oplage bedrukte lippenbalsems? Via onze website kan je een snelle offerte aanvragen. Wij sturen je vervolgens een aangepaste prijsopgave toe. Bedrukte lippenbalsems zijn snel leverbaar. Lippenbalsems zijn ideaal om in te zetten als mailing relatiegeschenk. Mailing relatiegeschenken zijn klein, maar hierdoor niet minder effectief. Ook accessoires voor tassen, Parker pennen, activity trackers, opvouwbare tassen en draadloze opladers kunnen ingezet worden als mailing relatiegeschenk.

Gratis digitale drukproef

Interesse in één van onze persoonlijke verzorgingsartikelen? Via onze website kan je een offerte aanvraag indienen. Nadat we de aanvraag hebben ontvangen, zullen we een prijsopgave opmaken en je deze toesturen. Ook stellen we, voordat we de persoonlijke verzorgingsartikelen bedrukken, een gratis digitale drukproef op. De digitale drukproef is een schets van het relatiegeschenk met het gekozen logo of de tekst. Na jouw akkoord, zullen we de relatiegeschenken bedrukken. De artikelen worden bedrukt in eigen drukkerij. Hierdoor kunnen wij op elk gewenst moment een kwaliteitscontrole uitvoeren. Wij garanderen een snelle levering.

Werk je bij een bedrijf waar gezondheid de kernwaarde is? Zijn je relaties altijd bezig met hun uiterlijk? Besteden ze veel tijd aan de persoonlijke verzorging? Kies dan als bedrijf of organisatie voor bedrukte persoonlijke verzorgingsartikelen. Laat je relaties zien dat je geeft om hun gezondheid. Ze zullen er altijd goed uitzien met onze bedrukte verzorgingsartikelen. Wil je je relaties een hart onder de riem steken? Dan kan je kiezen voor een verwenpakket bestaande uit verschillende verzorgingsartikelen. Zo kunnen je relaties in hun vrije tijd heerlijk ontspannen. Niet alleen persoonlijke verzorgingsproducten, maar ook producten op het gebied van gezondheid vind je bij ons. Denk bijvoorbeeld aan EHBO sets, mondkapjes, thermometers en een 20-delige pleisterbox. Een ruime keuze aan verzorgingsartikelen vind je bij Stravers. Zo zit er altijd wel een gepast geschenk bij voor je relaties.

Contact

Heb je een persoonlijk verzorgingsartikel uitgekozen om als relatiegeschenk in te zetten maar heb je nog een aantal vragen? Neem contact met ons op. Stuur een e-mail of bel naar 0315-632515. Wil je andere relatiegeschenken zoals Tacx bidons, zakelijke tassen, koeltassen en koelboxen, solar opladers en pennen bedrukken? Dat is mogelijk. Alle relatiegeschenken en artikelen bedrukken we naar wens. De algemene voorwaarden vind je op onze website.

Laden...