Lippenbalsems bedrukken

Droge lippen zijn in de zomer en de winter onvermijdelijk en het is altijd vervelend. Verschillende slimme marketingbedrijven spelen hier handig op in door bij promotieacties lippenbalsems te bedrukken en weg te geven als premium. Lippenbalsems bedrukken wij in onze eigen drukkerij. Hierdoor kunnen we snel en goedkoop leveren.

Artikelen 1-12 van 23

Lippenbalsems bedrukken met logo

Lippenbalsems zijn een soort van was die veelal in een klein doosje wordt verstrekt of in de vorm van een lippenstift waardoor de balsem op eenvoudige wijze uit de behuizing geschoven kan worden. De meeste lippenbalsems worden verkocht via drogisterijen en apotheken maar zijn tegenwoordig ook verkrijgbaar als promotieartikel. De lippenbalsems die wij voeren zijn allemaal dermatologisch getest. De bestandsdelen zijn bijenwas, aromatische olie, menthol en in sommige gevallen ook vitamines. Lippenbalsems beschikken ook over middelen die UV-filters bevatten om schade door de zon zo minimaal te houden.

Lippenbalsems bedrukken als relatiegeschenk

Naast lippenbalsems bedrukken wij ook een tal van andere verzorgende producten:

Lippenbalsems zijn leverbaar in diverse kleuren waardoor er altijd wel een kleur is die bij jouw huisstijl past. Lippenbalsems bedrukken wij met een logo of tekst, waardoor het een originele manier om reclame te maken is voor jouw bedrijf.

Laden...